Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű piskótatekercs recept

hozzászólások (15)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 556 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2224 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 259 kcal

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

havaha17
havaha17 Tue, 2019-04-30 19:28

Megsütöttem, nagyon finom lett!!! Ez idaig nem igazan sikerültek a piskotaim, most vegre tökeletes lett!!!! Köszönet a recepter!!!!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Wed, 2019-04-24 02:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2019.04.23. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Nosalty.hu
Nosalty.hu Tue, 2019-01-29 03:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2019.01.28. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

dadimami
dadimami Wed, 2017-02-08 22:03

Megsütöttem. Tökéletes, ezentúl csak e recept szerint fogom a piskóta tekercset sütni.
Ez az igazi!
Köszönet a receptért!
üdvözlettel: Margó

dadimami
dadimami Tue, 2017-01-17 21:27

Kedves dlaka74/dlaka74 !
Fantasztikusan jól néz ki a piskótatekercsed. Ki fogom próbálni, Piroska napra megsütöm egy kedves idős ismerősömnek, akinek minden évben ezzel szerzek örömet, de a te recepted szerint néz ki a legjobban a piskóta. Mindenesetre remélem már elszakadtál a fakanáltól és gépi megoldással kevered ki a tojásokat a cukorral. Úgy igencsak fáradságos. Javaslom, hogy a szétválasztás helyett az egész tojásokat keverd ki gépi habverővel a cukrot egy mélyebb de keskeny tálban, amiben elfér amikor a térfogata már nagyobb, mint a duplája, akkor is. A sütőporral elkevert lisztet már óvatosan, lehetőleg egy nagyobb lyukas kanállal keverd hozzá a tojáshabhoz, hogy ne törjön össze. A módszer már bevált, semmi rizikó nincs vele. Az eredmény ugyanaz, csak kevesebb fáradsággal és mosatlan edénnyel.
A receptet köszönöm!
Üdvözlettel: Margó

Tóth Ludmila
Tóth Ludmila Sat, 2016-11-19 23:36

Köszönöm szèpen a receptet! Isteni lett :) Èn megszórtam porcukorral 1 tiszta konyharuhát ès ugy tekertem fel tökèletes lett.

kiscsillag1222
kiscsillag1222 Tue, 2015-02-10 14:25

Megsütöttem én is,nagyon finom lett. :) Én házi készítésű baracklekvárral ízesítettem. Puha,omlós és nem fojtós a tészta,máskor is el fogom készíteni. A teteje igaz,kicsit megrepedt,amikor tekertem felfelé,lehet nem hagytam elég időt hűlni,vagy nem tudom miért,de ettől függetlenül mind elfogyott,nagyon finom. Köszönöm a receptet! :)

KriSom
KriSom Sun, 2015-02-08 21:25

Köszönöm a receptet! Egy katasztrófa piskóta után találtam, amikor charlotte torta készítésének álltam neki. Ez a piskóta lejött a szilikon papírról :) Szép, egyenletes lett a piskóta magassága. Köszi Bogi!

556
finomliszt 20 dkg
cukor 20 dkg
tojás 4 db
sütőpor 1 teáskanál
víz 10 evőkanál
sárgabaracklekvár 8 ek