Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres pezsgőzselé torta recept

hozzászólások (12)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 678 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 4081 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 171 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mamokam0129
Mamokam0129 Fri, 2017-05-26 14:43

Kedves Mr and Mrs Smith!

"... hűtőbe téve hagyjuk egy éjszakán át, hogy a zselé megszilárduljon." A receptben nem adtak meg zselét; vagy a pudingporra gondoltak? A 7,5 dl lével a 70 dkg eper
stabilan összeáll a pudingporral és sütés után nem lesz folyós? Köszönöm a válaszukat!

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Tue, 2011-07-12 21:20

Köszönjük a dicséretet kedves Harold Zidler! De aztán ne hagyd sokáig csorgatni a nyálad, láss neki, készítsd el! Nem bonyolult! A legjobbakat: Mrs Smith

Harold Zidler
Harold Zidler Tue, 2011-07-12 23:11

eperszezonon kívül? ne viccelj... szidtam is magam h nem találtam rá erre a receptre hamarabb... :)

NoSalty
Nosalty / NoSalty Fri, 2011-01-21 11:59

Kedves Mr and Mrs Smith!
iWiW klubunkban ajánlottuk ezt a receptet.
Legyetek Ti is a NoSalty.hu iWiW klub tagjai!
NoSalty.hu csapata

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Mon, 2010-05-03 15:19

Kedves t.bernadette! Öröm hallgatni, hogy ilyen siker lett!:))) A tésztát illetőleg, én is bénáztam vele, darabokban nyújtva került a formába, meg aztán persze kézzel rásegítettem, gondoltam mindegy, úgy is összesül és az alján van...:) Gondoltam arra is, hogy lehet hogy egy picit több tésztát kellene csinálni, de aztán elvetettem, mert jobban szeretem a kevés tészta:sok töltelék arányt, így meghagytam. egyáltalán nem vagy ügyetlen, sőt! Gratulálok!:) A legjobbakat: Mrs Smith

t.bernadette
t.bernadette Sun, 2010-05-02 22:01

Brutálisan jó lett :-). Apukám szülinapjára sütöttem, de csak másnap került asztalra. Majdnem villanypásztorral kellett őriznem azuram elől, annyira finom volt már az illata is. No perc alatt elfogyott :-). Picit aggódtam, mert a sütés végére már bugyogott az epres cucc, és picit a tészta szélére folyt. De hibátlan lett.
Kézzel nyomkodod a formába? Picit szerencsétlenkedtem vele, végül kinyújtottam, de így is trükköznöm kellett picit. Persze ez nem a tészta hibája, csak a bénaságomé :-)

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2010-04-03 14:57

Igen, igen, Eszter lektorálta, Eszternek nagyon ízlett és Achinak is - azóta is fájlalom azt a darabot, ami azért maradt nagy sietségben a tányéromon, mert édesanyád pogácsája és kedvessége elvonta a figyelmemet erröl. Hiába, a böség zavara. Nehéz választani. :-D
Nagyon finom volt, nekünk nagyon ízlett, az ötlet pedig még ennél is szuperebb! Azt is meg kell jegyezzem, ez nekem még a sajátomnál is jobban ízlik, úgyhogy nagyon örülök, hogy ide is felkerült! :-p
Tessék csak kipróbálni! Nagyon finom!
Eszter

678
finomliszt 150 g
teljes kiőrlésű liszt 80 g
sütőpor 1 csomag
porcukor 75 g
vaníliás cukor 1 csomag
tojás 1 db
vaj 80 g
eper 70 dkg
vaníliás pudingpor 2 csomag
cukor 14 dkg
vaníliás cukor 2 csomag
pezsgő 400 ml
eperlé 350 ml
menta 3 szál
habtejszín 2 dl
menta 3 szál