Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Etyeki padlizsánkrém recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 69 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 12 adag *

összesen: 811 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 38 kcal

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pbeba
pbeba Sat, 2014-09-13 13:07

Meddig tartható el a hűtőben?
Hátha tudja valki, mert én ha nem fogy el 2 napig akkor átrakom a fagyasztóba. Igaz utána már nem olyan, mint frissen :-)

bjk
Bjkata / bjk Sat, 2014-09-13 18:56

Csavaros üvegben 1-2 hétig eláll. Épp most is készítettem 10 napja elég sokat, mert gyönyörű padlizsánok nőttek a kertben, és még most is ugyanolyan finom, mint frissen.

pbeba
pbeba Fri, 2014-09-19 08:17

Köszönöm a válaszod, szerencsére olyan jól sikerült, -újra- hogy mind elfogyott. Jó a recept! :-)

CuKoJbOjSo
CuKoJbOjSo Thu, 2013-03-21 12:06

Köszönöm a receptet!
nagyon sok recept alapján kipróbáltam mert egyszer ettem egy nagyon finom padlizsánkrémet és mindenáron arra ácsingóztam,nos ez a recept teljesen olyan....még egyszer köszönöm :)

bjk
Bjkata / bjk Thu, 2013-03-21 16:00

Nagyon szívesen!
Köszönöm a visszajelzést, és örülök, hogy bevált a recept! :)
Kata

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2012-09-07 12:59

Kedves Szakácsunk!
Tiéd lett 2012.09.06. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
NoSalty.hu csapata

emlaci
emlaci Thu, 2012-09-06 22:35

Kedves Kata!

Utánaolvastam régebben ennek a "fémmentes mizériának",
csak a régi (vas) késekre igaz, a mai rozsdamentesekre nem.

Pici ellentmondást azért vélek felfedezni a leírásban:
"...Fémmel nem szabad szurkálni...Ne késsel, hanem kézzel..."
majd aztán jön a bumm: "Rúdmixerrel turmixoljuk össze"
Hmm, annak a kése miből készülhet, ha fényes és rátapad a mágnes? ;)

u.i.: a recept tökéletes, esetleg pár javaslat, hátha megér egy kipróbálást:
mi lilahagymával készítjük és ha zsenge a padlizsán, nem hámozzuk meg
(úgyis mindenhol hangoztatják, hogy a héjában van a vitamin)
csak összekockázzuk és a botmixer elvégzi a dolgát. :)

Üdvözlettel:

emlaci

bjk
Bjkata / bjk Fri, 2012-09-07 14:43

Kedves Laci!
Köszönöm a kiigazítást, teljesen jogos a vélemény. Ezek szerint bátran szurkálhatunk és pucolhatunk fémmel is. A zsenge pucolatlan padlizsánt ki fogom próbálni!
Kata

69
padlizsán 5 db
fokhagyma 3 gerezd
vöröshagyma 1 kis db
1 tk
fekete bors 0 ízlés szerint
majonéz 4 ek
napraforgó olaj 1 ek