Egyszeru es finom. Nekem szepen osszeallt a teszta es konnyu volt vele dolgozni. Imadom a dios izt ugyhogy nem "rontottam el" a fahejjal, de mast mindent ugy csinaltam ahogy le van irva. Koszonom a fantasztikus receptet.
Amilyen sokat szenvedtem a tésztával,annyira finom lett...
nekem nehezen akart összeállni és tört is a tészta,de összehoztam! és finom lett,bár én csak sima porcukorba forgattam a már kihűlt kiflit,mert melegen lehetetlen megfogni,hisz behorpad és törik...de kihűlt állapotban megy mint a karikacsapás!
Köszi! :)
Köszönöm a receptet! Nekem a legnagyobb elismerés, hogy az igen válogatós kisfiam nem győzi magába tömni :D Még egy párszor tuti el kell majd készítenem .
Nem tudom másnak miért nem sikerült,én kb.megcsináltam 20x és mindig jó lett szerencsére.Köszi a recit,ma is sütöm holnapra az ovis buliba a kislányaimnak. :-) :-)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Szia, megsütöttem a recept alapján, de sajnos teljesen szétfolyt, annyira, hogy a nagy gonddal megformázott kiflik teljesen egybefolytak egy nagy masszává. Olyan állaga lett, mint egy babapiskótának, anynira levegős, de annál még sokkal könnyebben törik is. Mitől lehet vajon? Mindent pontosan kimértem a mérlegen, tehát pontosak a mennyiségek, viszont rétesliszttel készítettem. Lehet hogy az a baj? Az íze egyébként nagyon jó.
Én csináltam régebben szinte minden évben hasonlót csak mandulával.
Hiába volt ugyanaz a recept, minden évben más lett az állaga a sütinek. Arra gondoltam, hogy talán a liszt a hibás, de igazából nem jöttem rá, hogy egyik évben miért áll össze szuperül, a másikban meg esik szét, porlik a tésztája. Viszont az utóbbi esetben kis vajat még raktam hozzá és gombócokat formáltam, amiből egy mozdulattal tallérokra nyomtam össze őket. Így lett a mandulás kiflimből néha mandulás tallér.
Meg kell mondjam, hogy senki nem nézte hogyan néznek ki és így is nagyon hamar elfogyott! :-)
Elkészítettem. Sajnos a kukában landolt. 1.Alig lehetett megfogni oket, hulltak szét. 2.Annak ellenére hogy nem sütöttem túl, égett ízük lett és roppant zsÍrosak is lettek...mint egy rántás: olajban pirított liszt. Nagymamám mindig készítette ezeket a kiflicskéket...de az övé ehető volt...sajnos recept nem maradt rám, ezért próbalkoztam ezzel. A mennyiségeket betartottam. Ha nektek mind jól sikerült akkor vajon én mit ronthattam el? Bárkinek ötlete vagy javaslata van, szivesen fogadom. Köszönöm.
Most sül. :) Kívántam valami édességet, pár perc alatt összeállítottam. Kis gombócokat csipkedtem ki, amit kézzel elnyújtottam. Fahéjat most nem kívántam, kihagytam belőle. Megírom majd hogy sikerül.
Üdv: Ildikó
Nagyon finom!Én ugyan a cukrot édesítőporral helyettesítettem, és a tésztába tettem egy kis tejfölt is,imádom az ilyen omlós sütiket,köszi a receptet!pont egy hete sütöttem meg,csak elfelejtettem írni:)
Üdv.:Zsuzsi
Ma bebizonyosodott, hogy a dió soha nem lehet túl sok... :-) Dupla adagot akartam csinálni, de olyan fáradt voltam, hogy dupla dióhoz szimpla lisztet és vajat tettem (ami persze akkor nyílalt belém, amikor az első adag már a sütőben volt) - de még így is finom lett. :D
hááát neked lehet, hogy keserves ez a recept, és kiált a tojásért vagy a tejfölért.... nekem egy szót sem szólt, csak tűrte a sorsát, és kb olyan gyorsan elfogyott, amilyen gyorsan elkészült.... Egyébként ugyanúgy összeáll, mint a túrós pogi (25dkg túró, 25 dkg liszt, 25 dkg vaj/margarin, pici só)
Hozzászólások (34)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Sajnos szétomlott az egész, pedig én is betartottam mindent. Sajnálom, mert rögtön dupla adagot készítettem, ajándékba is
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 2-án kiemeltük cikkünkben: Karácsonyra készülve... - Ezeket süti és főzi Glaser az ünnepekre
Üdvözlettel, NoSalty
Egyszeru es finom. Nekem szepen osszeallt a teszta es konnyu volt vele dolgozni. Imadom a dios izt ugyhogy nem "rontottam el" a fahejjal, de mast mindent ugy csinaltam ahogy le van irva. Koszonom a fantasztikus receptet.
Megsütöttem, fincsi! Tettem bele 1 tojás sárgáját,mert így állt össze rendesen. Elég pici adag,hamar el fog tünni . :)
Másodszor csinálom meg, és most is tökéletes. Gyors és finom.
Amilyen sokat szenvedtem a tésztával,annyira finom lett...
nekem nehezen akart összeállni és tört is a tészta,de összehoztam! és finom lett,bár én csak sima porcukorba forgattam a már kihűlt kiflit,mert melegen lehetetlen megfogni,hisz behorpad és törik...de kihűlt állapotban megy mint a karikacsapás!
Köszi! :)
Gyors és nagyon finom. már többször is csináltam, midig pillanatok allatt elfogy:-)
Gyors, egyszerű, finom....szóval,tökéletes! :-)
Köszönöm a receptet! Nekem a legnagyobb elismerés, hogy az igen válogatós kisfiam nem győzi magába tömni :D Még egy párszor tuti el kell majd készítenem .
Nem tudom másnak miért nem sikerült,én kb.megcsináltam 20x és mindig jó lett szerencsére.Köszi a recit,ma is sütöm holnapra az ovis buliba a kislányaimnak. :-) :-)
Ez isteni finom még nyersen is nem hogy megsülve :D !!!!
Köszönöm a receptet, nagyon finom, már másodjára készítettem el és az egész család kedvence!:-))))))))))
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Szia, megsütöttem a recept alapján, de sajnos teljesen szétfolyt, annyira, hogy a nagy gonddal megformázott kiflik teljesen egybefolytak egy nagy masszává. Olyan állaga lett, mint egy babapiskótának, anynira levegős, de annál még sokkal könnyebben törik is. Mitől lehet vajon? Mindent pontosan kimértem a mérlegen, tehát pontosak a mennyiségek, viszont rétesliszttel készítettem. Lehet hogy az a baj? Az íze egyébként nagyon jó.
Isteni lett!!!! Nekem tökéletes lett! Köszönöm a receptet!
Hát nekem Sem jött be ez a recept, mert krémes állagot kaptam, szétfolyt a sütőben, nagyon zsíros lett. :(
Én csináltam régebben szinte minden évben hasonlót csak mandulával.
Hiába volt ugyanaz a recept, minden évben más lett az állaga a sütinek. Arra gondoltam, hogy talán a liszt a hibás, de igazából nem jöttem rá, hogy egyik évben miért áll össze szuperül, a másikban meg esik szét, porlik a tésztája. Viszont az utóbbi esetben kis vajat még raktam hozzá és gombócokat formáltam, amiből egy mozdulattal tallérokra nyomtam össze őket. Így lett a mandulás kiflimből néha mandulás tallér.
Meg kell mondjam, hogy senki nem nézte hogyan néznek ki és így is nagyon hamar elfogyott! :-)
jakics
én is így jártam, pedig nem vagyok kezdő, alig maradt egyben a kifli. Szerencse, h csak 1 adagot csináltam.
Elkészítettem. Sajnos a kukában landolt. 1.Alig lehetett megfogni oket, hulltak szét. 2.Annak ellenére hogy nem sütöttem túl, égett ízük lett és roppant zsÍrosak is lettek...mint egy rántás: olajban pirított liszt. Nagymamám mindig készítette ezeket a kiflicskéket...de az övé ehető volt...sajnos recept nem maradt rám, ezért próbalkoztam ezzel. A mennyiségeket betartottam. Ha nektek mind jól sikerült akkor vajon én mit ronthattam el? Bárkinek ötlete vagy javaslata van, szivesen fogadom. Köszönöm.
Szeretném megkérdezni, hogy dobozban vajon mennyi ideig tartható el ez a süti?- Karácsonyra szeretném, és jó lenne, ha előbb el lehetne készíteni!
Kedves Cs.Petra! Jol zarodo dobozban akar 4 hetig is elall. Üdv Maria
Nagyon finom...már 4-et megettem. :)) Legközelebb azért fahéjjal is kipróbálom. Köszi a receptet!!!
Üdvözlettel: Ildikó
Most sül. :) Kívántam valami édességet, pár perc alatt összeállítottam. Kis gombócokat csipkedtem ki, amit kézzel elnyújtottam. Fahéjat most nem kívántam, kihagytam belőle. Megírom majd hogy sikerül.
Üdv: Ildikó
Nagyon finom!Én ugyan a cukrot édesítőporral helyettesítettem, és a tésztába tettem egy kis tejfölt is,imádom az ilyen omlós sütiket,köszi a receptet!pont egy hete sütöttem meg,csak elfelejtettem írni:)
Üdv.:Zsuzsi
Szerintem nem hiányzik semmi a receptből,isteni finom és gyorsan elkészült!!!!Köszi a receptet.
Ma bebizonyosodott, hogy a dió soha nem lehet túl sok... :-) Dupla adagot akartam csinálni, de olyan fáradt voltam, hogy dupla dióhoz szimpla lisztet és vajat tettem (ami persze akkor nyílalt belém, amikor az első adag már a sütőben volt) - de még így is finom lett. :D
hááát neked lehet, hogy keserves ez a recept, és kiált a tojásért vagy a tejfölért.... nekem egy szót sem szólt, csak tűrte a sorsát, és kb olyan gyorsan elfogyott, amilyen gyorsan elkészült.... Egyébként ugyanúgy összeáll, mint a túrós pogi (25dkg túró, 25 dkg liszt, 25 dkg vaj/margarin, pici só)
Keservesen hiányzik ebböl a receptöl egy tojás vagy 2-3 kanál tejföl.
Oh my god!!!- nagyon egyszeru elkesziteni es Isteni fincsi:)))) Koszi Glaser
Ma megsütöttem a sütit. A tésztához én még tettem 1 tojást, mert így állt össze. Egyébként finom lett. Köszi.
Biztos elkészítem, mert ezt kerestem már nagyon régen, még gyerek koromban ettem ilyet.
Örülök, hogy végre megtaláltam. Köszi Glaser! :)
Diós hókifli
Imádom ezt az oldalt, mert ilyen isteni receptek vannak rajta! Köszi Glaser! :)