Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyealagút recept

hozzászólások (12)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A mázhoz

összesen: 409 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A mázhoz

összesen: 3269 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A töltelékhez

A mázhoz

összesen: 257 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Fri, 2019-04-19 17:52

Nagyon finom lett. Tejszínnel csináltam és a krém felénél teleraktam meggyel, a tetejét is meggyel díszítettem. Köszönöm ezt a pontos, jó receptet. Zsuzsa

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-04-18 00:01

Most végeztem:D Holnap lesz egy kis ünnepség megcsináltam ezt a sütit meg egy gesztenye tortát:D Hmmm... nyalakodtam rendesen az edényekből és ISTENI!!! Remélem holnap mindenki el lesz ájulva!! És nem győzök hálálkodni, hogy ennyi jó receptet feltesztek ide! Ezentúl innen válogatok az biztos!! Hát így éjfél táján.. kicsit fáradt vagyok de megérte!!

mignon
Mignon / mignon Fri, 2010-04-16 08:43

Kedves Eszter!
Köszi helyettem a gyors, korrekt segítséget. (nem voltam tegnap gép előtt)
Remélem ízleni fog Ivike a süti! :)
Üdv nektek:
mignon

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-04-15 14:33

Jaaaj köszi szépen!!! Kedves vagy! Imádjuk a gesztenyés sütiket!! Nem régiben fedeztem fel ezt az oldalt! Már a legkedvencebbek közé tartozik! Most hétvégén meg is csinálom! Még egyszer köszi!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-04-15 14:18

Szia! Nagyon tetszik ez a süti!! Imádok sütni, csak egy kérdésem lenne!! Nem értem, hogy ha őzgerinc formába sütöd a piskótát hogy-hogy a közepe űres amibe a krém van?? Valahogy itt ülök fél órája és leblokkoltam! Segítségedet előre is köszi:D

Gargoyle
P. / Gargoyle Thu, 2010-04-15 14:27

Szia Ivike!
Megfejtettem: nem özgerincben süti. Azt csak ahhoz használja, hogy lemérje, mekkora tésztát kell sütnie, ami elég lesz ahhoz, hogy meglegyen az alagút teteje és a talpa is. Ehhez használja a sütöpapírt úgy, hogy megfogja az özgerincet, belefekteti a papírt és még annyit ráhagy, hogy az özgerinc tetejét is befedje. Itt elvágod. Ezután kiveszi az özgerincböl, és akkora tepsit keres, amekkora a levágott papírdarab. Ekkora tésztát kell sütni. Amikor ez kész, ebböl vágja le a talphoz és az alagúthoz valót, és pont illeszkedni fog az özgerincbe.
Eszter

mignon
Mignon / mignon Fri, 2009-11-20 23:01

Növényi alapú cukrászati krém, amit tejszín helyett használok a sütikbe. Szerintem érdemes kipróbálni, mert nagyon finom! Nem szükséges cukor hozzá, mert eleve finom édes és habfixáló sem, mert tökéletes kemény hab verhető belőle. Tescoban, Coraban lehet kapni, itt egy kép róla, hogy könnyebben felismerd a boltban a polcon:
http://forum.sanomabp.hu/forumkep/9/82811/420/12571056/1.jpg
Üdv:
mignon

mignon
Mignon / mignon Thu, 2009-10-29 14:31

Kedves Zita!
Nagyon örülök neki és köszi a visszajelzést!
Üdv:
mignon

409
tojás 4 db
cukor 8 dkg
finomliszt 7 dkg
cukrozatlan kakaópor 1 ek
sütőpor 0.5 csomag
gesztenyemassza 25 dkg
növényi habtejszín 4 dl
rum 2 ek
étcsokoládé 10 dkg
növényi habtejszín 1 dl
vaj 1.5 dkg
rum 3 ml