Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombafasírt sütőben sütve recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 206 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 1237 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 113 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bnicc
bnicc / bnicc Sun, 2015-10-18 12:28

Szia!

Hihetetlen, de nagyon finom lett! Igaz nekem sokkal több morzsa kellett bele, mert nagy víztartalma volt a gombának. Szupi recept!

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Sun, 2015-10-18 12:33

Szia! Örülök, Hogy elkészítetted, és ízlett Neked! Igen, a zsemlemorzsa mennyisége változhat a gomba nedvességtartalmától. Egészségedre kívánom! Köszönöm a kedves visszajelzésedet! További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Kinga

villette
villette Sat, 2015-02-07 23:31

Szia. Ma megcsináltam, zsemlemorzsa helyett kicsit megdarált zabpelyhet raktam bele. Nagyon finom! Köszi a receptet. :)
Üdv: Kriszti

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Sun, 2015-02-08 10:43

Szia Kriszti! Köszönöm szépen a visszajelzésedet! Örülök, hogy ízlett. Van egy egybesült gombafasírtom is, abban zabkorpa van. és mozzarella sajt van a közepén. Nagyon finom zabbal is, én azért szeretem a korpát mert azt nem kell darálni. Szép napot kívánok! Üdvözlettel:Kinga

eszter.torok
eszter.torok Tue, 2014-06-03 14:08

Szuper recept. Ki fogom a hétvégén próbálni. De én szeretném a zsemlemorzsát zabpehellyel helyettesíteni. Mennyi kellhet bele? Amennyi már formálható masszává teszi?

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Tue, 2014-06-03 14:23

Szia! Szerintem inkább zabkorpával próbáld, vagy a zabpelyhet kicsit törd össze, vagy daráld le. És igen, annyit tegyél bele, hogy formálható massza kerekedjen belőle. De a zabkorpa az megszívja magát, így először ne masszív masszát csinálj, hanem pihentessed 15-20 percet, és akkor meglátod, hogy kell-e még bele. Remélem ízleni fog! Jó sütést kívánok! Kinga

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Tue, 2014-05-27 07:05

Nagyon gyorsan megvan egyébként, és ízleni fog, mert tényleg fincsi! Kiváncsi vagyok Panka, hogy Neked hogy ízlik! Majd jelezd légyszi! Jó tanulást!

Zorka0
Zorka0 Sat, 2014-03-15 12:58

Szia! Nagyon tetszik a recept, ki fogom próbálni.
Miért hideg sütőbe tegyük?

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Sat, 2014-03-15 13:29

Szia! Köszönöm szépen! Én mindig hideg sütőben kezdem a sütést, esetleg langyosba, és ebben kivételt képez a piskóta, mert azt viszont mindig előmelegített sütőbe kell tenni. De szerintem, ha előmelegíted a sütőt, akkor sem lesz semmi különös, de én szeretem ha a sütővel együtt melegszik az étel is fel, és nem egy tűzforró sütőbe tolom be. És a sütési időnél is természetesen, az én általam elkészített étel idejét adom meg. Üdvözlettel: Kinga

206
csiperkegomba 60 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg
petrezselyem 1 csokor
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 3 db
kókuszzsír 3 dkg
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
szárított natúr zöldségkeverék 1 dkg