Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagyma savanyúság tartósító nélkül recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 173 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 12 adag *

összesen: 2077 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 31 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AirMan
AirMan Mon, 2017-04-24 00:01

Üdv.
Működik a recept erős paprika nélkül is?
ill. kell érnie a kész "terméknek" vagy akár kihűlés után fogyasztható?? (az íze végett)

Boribon
Boribon / Boribon Sun, 2011-09-11 06:32

Nekem is nagyon tetszik, de mivel meg soha nem tettem el semmit, kicsik felek belekezdeni. A legvegen hogy zarod le pontosan az uveget? Foliaval is lekotod az uvegteto altt, ezert "lekotjuk-csavarjuk"? Jo hetveget!

Yve
Yve / Yve Mon, 2011-09-12 06:24

Kedves Boribon!
Ne legyen számodra akadály a tapasztalatlanság, legalábbis ennél a receptnél nincs szükség rá (tapasztalatra). Merem ajánlani sikerélményedre is gondolva, bár elég sirattatós készület. A könnyezés miatt, nem elíjjeszteni akarlak, de mivel első tapasztalatod, megpróbálhatod csak fél adaggal, persze ez függ attól is mennyire vagy érzékeny.
Egyedűl azt kell benne komolyan vedd, hogy a hagymák felszeletelése után TELJESEN szétválhasson minden egymásba ragadt hagymaréteg. Ezután jön a forrázás...stb.
A lezárási kérdésedben ötletet adtál. Nem úgy értettem, hogy kötöm ÉS csavarom, hanem van aki köti, van aki csavarja - kinek lehetősége szeint értettem. S mivel a jelen módszerem szerint a fedő használhatatlanná válik majd télig az ecetes létől, kérdésed ötletezett: kipróbálhatnám, hogy tegyek alávalót (amit nem muszály kötni is, hisz a fedő eléggé lezárja), de megóvná az ecetes lével való érintkezést.
Boribon, hogy én erre miért nem gondoltam??? Köszönöm, hogy pontosítást kértél!
Ha úgy döntenél kipróbálod, feltétlen érdekel eredménye(d)
Sikeres hetet! Szia.

Yve
Yve / Yve Sat, 2011-09-10 17:58

Nahát, piakistvanne, ez aztán gyors ráérzés!!!
Éppen vártam megjelenését a receptnek, hogy javíthassam (míg feldolgozás alatt áll(t), nem férhetünk hozzá).
9 %-os ecetet használtam.
Minden jót, Evy

173
vöröshagyma 3 kg
piros kaliforniai paprika 1 kg
paprika 10 db
ecet 10 dl
víz 500 ml
10 dkg
cukor 10 dkg