Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás rostélyos recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A húshoz

A rostélyos hagymához

A sütéshez

összesen: 840 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A húshoz

A rostélyos hagymához

A sütéshez

összesen: 3360 kcal

energiatartalom / 100 g *

A húshoz

A rostélyos hagymához

A sütéshez

összesen: 240 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pista39
Pista39 Sun, 2015-05-24 22:03

Helló Mária!

Emberiség elleni vétek más húsból készíteni, mint a marhahús. Olyan finom, mint amilyen jó a fotó.

Üdvözlettel: ☺

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2013-10-25 06:24

Ha kétszer sózzuk a húsokat, nem lesz ehetetlen? Nálam a vöröshagyma besózás után nem lett ropogós!

aduhil
aduhil / aduhil Sun, 2013-01-13 17:33

Kedves Mária!
Kezdőként lehet butaság de inkább megkérdezem mert elrontani nem szeretném! Az gond lehet ha a husim már ki van klopfolva?

gali_baba
gali_baba / gali_baba Mon, 2009-11-09 19:41

szia! Nem enged levet a husi, ha már a páclébe, illetve a pácba is teszel sót? Én csak mustár illetve fokhagyma keverékével szoktam megkenni, mivel a borsot igazából szerintem eléggé elnyomja a mustár, így valamennyire feleslegessé is téve azt. Persze csak szerintem!!:) A kép alapján igen finomnak néz ki a te rostélyosod is! Nyami..:) Még valami! Látom, te rizzsel tálaltad. Nálunk az abszolút favorit a krumplipüré, illetve a krokett hozzá. A hagyma ropogóssága, és a püré lágysága..hmmm mennyei!

maria_0725
Sárvári Mária / maria_0725 Tue, 2009-11-10 18:16

HelloL
Átolvastam, és kimaradt egy kis dolog.Besózom a húst, várok egy kicsit, papírtörlővel leitatom, és utána jön a szárazpác. Mustár, bors,és az olaj.
Nem baj ha levet enged, ha több napig van a pácban a marhahús, akkor naponta átszoktam rakni másik tálba, mert az olaj alatt a húslé összegyűlik, akkor is ha nem sózod meg. Az olajat ráöntöm, amennyire csak tudom, ha kevés akkor pedig pótolom. Megszoktam sózni, mert sokkal jobb lesz az íze szerintem.Nálunk a köret teljesen mindegy, mert mindennel nagyon szeretjük.Mindegy, hogy sertéstarja, vagy marhahátszín mindegyik nyerő .
A rutinból csinált ételek receptjeit mindíg nehezen írom le, van ami nekem már olyan természetes, hogy észre sem veszem ha kimarad.
Üdv Marika

840
marha hátszín 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
mustár 4 kk
napraforgó olaj 0.5 dl
vöröshagyma 4 nagy db
0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl