Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagyományos sertéspörkölt recept

hozzászólások (17)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 656 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 3943 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 120 kcal

Hozzászólások (17)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AvalionMC
AvalionMC Mon, 2018-12-31 12:45

Elnézést kérek, de nem igazi az a recept, amiben leveskocka, meg ételízesítő van. Ha két deci vízbe beledobok egy leveskockát az már recept?

Gregor
Greg / Gregor Tue, 2016-05-24 19:43

Tarackos már letette az asztalra azt, amit sokan csak szeretnének. A kritikái pedig egyértelműen a HAGYOMÁNYOS magyar ételek érdekében születnek. Nem rosszindulatú és sértő.

Szumi94
Szumi / Szumi94 Fri, 2014-09-05 12:35

Tegnap ez volt az ebédünk, bár én nokedlivel tálaltam, és a pörköltkocka helyett egy kis tárkonnyal és majorannával bolondítottam meg, de isteni lett!

Egyébként meg, éppen attól az ő receptje, hogy nem úgy csinálja, ahogy mások.. ;)

reka1993
Réka- / reka1993 Fri, 2012-11-09 00:21

Ha nem túl zsíros a szalonna akkor szoktam hozzátenni! Kicsit pikírtnek nevezném a hozzászólásodat!

Tarackos
Tarackos / Tarackos Thu, 2012-08-02 11:22

Na ez minden csak nem hagyományos!Ételízesítő,pörköltszaft kocka,olaj,babérlevél!Vörösbort pedig a marhapörköltbe szoktunk rakni.

Rehova Kata
Miss Lemon / Rehova Kata Sat, 2013-05-04 20:22

Kedves Felhasználók!
A hozzászólásokat moderáltuk, kérjük, kerüljétek a sértő, személyeskedő megjegyzéseket!
NoSalty.hu csapata

Tarackos
Tarackos / Tarackos Fri, 2012-08-03 06:40

Neked muszáj valótlant állítani,hogy "hagyományos"?Véleményt nyílvánítottam amihez,ha jól tudom jogom van.Ahogy elnézem van még mit tanulnod.A főzésen kívül jó modort is.

656
sertéscomb 1.5 kg
vöröshagyma 3 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
paradicsom 2 db
paprika 2 db
füstölt szalonna 10 dkg
fűszerpaprika 3 teáskanál
ételízesítő 2 teáskanál
3 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
leveskocka 2 db
vörösbor 2 dl
víz 7 dl
napraforgó olaj 2 ek