Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsimádó pizza recept

hozzászólások (50)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A feltéthez

összesen: 749 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A tésztához

A feltéthez

összesen: 4499 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A feltéthez

összesen: 209 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (50)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tirinke
tirinke Fri, 2014-02-07 15:41

Ettem én az olaszoknál pizzát és hát bizony nem estem tőle hasra...de ha ők így szeretik akkor egyék így. Mi magyarok szeretjük a saját ízeinket és ezért a te húsimádód nálunk is sikeres férfikörben, mi csajok más feltét mellett voksolunk de a tészta ugyanaz. FINI!

kathleen82
kathleen82 Sat, 2012-10-20 07:46

Helló mindenki!Bár rendszeres látógatója vagyok az oldalnak,azért regisztráltam be kedves Brigi,mert nem tudom szó nélkül hagyni,ha valakinek ilyen módon ,,támadnak". Jártam Olaszországban,sokféle pizzát megkóstoltam és meg kell mondjam 10-ből talán egy-kettőre mondanám azt,hogy finom:) volt amelyiknek annyira bűn rossz volt a feltétje,hogy meg sem bírtam enni.Arról nem beszélve,hogy a gasztronómia arról is kell szóljon,hogy MERJÜNK kísérletezni,ebből vagy jó dolgok születnek vagy rosszak,de legalább születnek és ha a NAGYOK-lásd főzőműsorok-ezt meg merik tenni,akkor mi otthon miért ne???Magyarországon nagyon sok pizzériában közkedvelt a húsimádó pizza,nem véletlen:) További jó sütést-főzést neked Brigi!

kakaóspék
kakaóspék Tue, 2012-06-19 10:55

Lehet kellene az oldalon indítani egy külön fórum vagy chat alkalmazást, mert én azért szoktam megnézni a commenteket, hogy lássam mennyi a pozitív vagy éppen negatív visszajelzés a RECEPTTEL kapcsolatban.. de amikor csak görgeted görgeted lefelé az oldalt és még mindig semmi érdemleges...

Tmea
Tmea / Tmea Sun, 2011-08-07 10:39

Editkém! Köszi az ajánlást, de meghagyom neked ezt az élvezetet, én inkább a tepsis krumplid mellé teszem a voksomat.
Eszter, valahogy azért csak sikerül közös nevezőre jutnunk mindig! :-))

laraed
Edit / laraed Sun, 2011-08-07 14:32

Drága Tmea ! Nem Neked ajánlom ,hanem olyannak akinek szüksége van ilyen receptre ! :)))))))))))))) Sajnos ! :(((((((((((((( Pont tegnap készítettem olyan krumplit:)))) Puszi Edit

laraed
Edit / laraed Sat, 2011-08-06 21:47

Kedves Tmea ! Megtaláltam , és nem is olyan borzalmas az a recept. / A főzelék sűrítésére használja a pudingot . / Főleg , hogy aki felrakta segíthet olyan anyukáknak akik azzal küszködnek , hogy mit főzzenek majdnem mindenre allergiás gyermeküknek. Mert az Ő pici fia is allergiás sok mindenre :(((( Ennek fényében már nem is olyan rossz az a recept:))) Ugye?? Üdv Edit

jolci
jolci Sat, 2011-08-06 21:29

Így írd be: Spenót vaníliapudinggal-tej és lisztmentesen.(Gondolom ezt keresed)

laraed
Edit / laraed Sat, 2011-08-06 21:08

De aki felrakta a vanília pudingos spenótot az lehet , hogy szereti:))))Különben tényleg van ilyen recept itt fent? mindjárt megnézem :))Üdv Edit

Tmea
Tmea / Tmea Sat, 2011-08-06 20:24

Asszem csato én is veled égnék, ha mindenre reagálnék, amire szeretnék, de hát a békés egymás mellett élés érdekében néha be kell fogni...bár sokszor töröltem már a "beküldés" gomb lenyomása előtt, nagyon sokszor, az uccsó pillanatban, ezt be kell vallanom hősiesen. Egyébként a vanília pudingos spenót a kedvencem...na azt még nem űberelte semmi, amit itt olvastam...

B.Brigitta
B.Brigitta / B.Brigitta Sat, 2011-08-06 21:53

Az legalább olyan finom lehet ,mint az ismerősöm vanília pudingos paradicsomszósza !!!!!!!! Állítólag verhetetlen :S

laraed
Edit / laraed Sat, 2011-08-06 22:04

Kedves Brigi ! A vanília pudingos spenót feltevőjének biztos tetszene a recept Ha leírod neki az oldalára biztos örülni fog neki ! Jenny - nek hívják:)) Üdv Edit

laraed
Edit / laraed Sat, 2011-08-06 20:19

Kedves Csató ! Ennek örülök:)) De lehet hogy bezavart a makk 7-es bioenergiája :))) Nincs kizárva:)) Üdv Edit

csato
csato Sat, 2011-08-06 16:19

Szia Edit!

Számolok,és számolok,már tán második napja!Te a végén matematikussá teszel?
Hihetetlen mennyi "izét" tudnak gyártani az emberek kaja gyanánt.
De ha már kaja,meg recept oldal akkor elmesélem a mai kalandom a Spárban.Frankón azt hittem ilyen csak a mesében van.Igaz aki olyan lüke mint a Csató,h szombaton de.megy vásárolni az meg is érdemli!
Begördült egy nő az összes pacsuli ami létezik rajta volt ,így vettem észre mert kissé felfordult a gyomrom.Hihetetlen méretű sarkakon gurult,alapból 120 kilós volt.Nem túlzok ha azt mondom,hogy egy kiló ékszer volt rajta/naná koszos körömmel/.
És természetes ugye ,hogy elém állt be a sorba.......
Kért 5 deka párizsit.Egyben.7 lett!Az életben ilyen vékony sipítozó hangot nem hallottam még mint ami ebből a gurulykából kijött. Csóró pultos nő/borzasztóan kedves,évek óta itt melózik/mondta nem gond,levág belőle.Lett 5 és fél dekás.Hiszti folytatódott.Addigra már nagy lett persze a sor.Mindenki nevetett ,mert erre már tényleg nem lehet mit mondani.Még nekem sem sikerült!Na és akkor eldurrant mögöttem egy pasi agya.Volt úgy 150 centi mély,baromi vékony,tele tetkóval.Kikapta az eladó kezéből a párizsit és leharapott belőle egy picit.Ha hiszed ,ha nem pont 5 deka lett!És nem túl csendesen kivezette gurulykát a boltból.Én azóta röhögök!Kár,hogy nem tudom szemléletesebben leírni.Jó hétvégét!

Babar-G
Babar-G / Babar-G Sat, 2011-10-08 00:27

T. csato!
Jah a b.emberek meg közbe kártyáztak...lehet olasz vót..hehe..;)
Vissza a recepthez:
Te hol olvasol "olasz"-hasonlatot a receptben???? ;)
Eredeti olasz pizza recept NINCS! ;) Mivel azt rakták a tésztára ami éppen othol volt...
Le lehet írnod a véleményed de kulturáltan...;)
Nem értem mi nem tetszik neked ebben a finom receptben...nehogy már neked legyen igazad!!! ;)
Nem értem azt sem hogy felnőtt(ha egyáltalán az vagy) létedre miért nem tudsz normális hangnemben kommentelni??? ;)
Nagyon is finom recept ez!!!
A lecsókolbi meg csak a sztoriba van emlitve..elvégre az is húsból van..ha nem hiszed gugliz utána..;)

laraed
Edit / laraed Sat, 2011-08-06 17:57

:)))))))))))))))))))))Ez nagyon jóóóóóóóó ! De hogy , hogy nem tudtál megszólalni??? Csak nem épp számoltál:)))))????????????? Üdv Edit

csato
csato Sat, 2011-08-06 18:05

Nem tudom,csodálkoztam is erősen!:)Valószínű totál megtanítottál számolni!Üdv Csató

csato
csato Fri, 2011-08-05 13:04

Szia Edit!
Aha tetszik hát!!!!:)
Most te komolyan feltételezd rólam,h tudok számolni?????
Nem tudok!Belőlem csak úgy gyün a baromság.
Na azért ma igyekeztem,mert ismét taliztam egy- két izgi recepttel.Nehéz volt megállni,h ne pofázzak.De sikerült!Marha nehéz volt!!!:)))

laraed
Edit / laraed Fri, 2011-08-05 16:33

Kedves Csato ! Megy ez , megy ez, csak gyakorolni kell:))))) Üdv Edit

csato
csato Fri, 2011-08-05 12:16

Hát vannak!Néha égnek áll a hajam!
Na azt képzeld el ha azokra reagálnék,már égnék a máglyán!:))
üdv Csató

csato
csato Fri, 2011-08-05 11:33

Szia Brigi!

Nagyon örülök ha nem sértődtél meg!!!
Végül annyira bántott a pofázásom,hogy egyáltalán nem tudtam aludni.
Én nem tudom,hogy hogy lehet "szépen"kritizálni.Egyszerűen úgy gyártottak,hogy elmondjam a véleményem.És úgy,hogy én is elvárom,hogy az én dolgaimról egyenesen, keményen elmondják.Én akkor sértődök meg ha valaki nem ezt teszi!
Én sem gondoltam,h ekkora baj lesz az írásommal.Egy dolgot már a sikerült megfigyelnem a tyúk agyammal,h bárki bármi negatív dolgot mond ezen az oldalon az kap!Akár ki is lehetne írni ,hogy itt csak dicsérni szabad.
Az első "beszólásom" a vegeta miatt volt.Valami húsi levessel kapcsolatban.Semmi extrát nem kérdeztem,csak azt,hogy mi a bánatnak vegeta egy levesbe.Hihetetlen volt mit kaptam ezért!
A második egy krémes miatt volt.Ha csinálok egy fantasztikus krémet abba minek puding por?Vagy egy isteni túró tortába minek zselatin?Egész egyszerűen nem értem!
Annyi mű izét eszünk egyébként is,na ezek tényleg nem kellenek!Elmentettem a válaszokat,totál kiakasztóak voltak.El is küldtem az ismerőseimnek,velem értettek egyet.
Na amit tegnap neked írtam azt megbántam!Igen, igaz a pizza olasz.Mi nagyon "magyarosítottuk".Ez nem baj végül is.Ha egyszer sikerül elmenned olaszékhoz teljesen biztos,hogy elcsodálkozol az ottani pizzán.Egészen más!Tkp.nem is tudom,hogy izlik-e.Váratlan dolog szembesülni vele!És ez pontosan így van a tésztáikkal is!
Vagy pld, görögök és a gyros.Ha olyan részén jártam Görögéknél ahová sok magyar jár,akkor olyan mint itt.Ha viszont olyan helyen ahová csak akkor láttak először magyart akkor teljesen más.Nekem például egyszerűen borzasztó volt, landolt is a kukában.
Egy biztos nagyon paraszt voltam tegnap veled,és nagyon sajnálom!Azt nem tudom,h hogy lehet nem paraszt módon leírni.De majd igyekszem.
üdv Csató

csato
csato Fri, 2011-08-05 09:38

Kedves Edit!

Rengeteg barátom van,ezen csodálkozom én is!:)))
Van egy réteg aki a megmondó embereket szereti?Ja,valószínű!

Kedves Áfonya!
Nem igen kávézom,de ha véletlenül teszem akkor az igazi krémes-selymes olasz kávékat iszom.Szigorúan frissen őröltet.
Amúgy meg nem kell kávé ahhoz,hogy pörögjek.Állandóan pörgök.

laraed
Edit / laraed Fri, 2011-08-05 12:41

Kedves Csató ! Ne csodálkozz mert mint írtam , ha meg vetnek is érte nekem bejön ez a stílus. A barátnőm is ilyen , és még is szeretem. Mondjuk van aki nem :)) Akkor volna nagyon bunkó a hsz -ed , ha utána nem kérnél bocsit:)) De így elnézzük. Legközelebb számolj 10 -ig aztán kezd el írni :))))) Én nem szoktam kiakadni a negatív hozzászólásokon csak azon akadtam ki amikor az egyben sült nyúl receptemre azt írták , hogy macska:)))) Meg az nem tetszik ha valaki hibázik , és ezért megszólják aztán még Ő sérteget másokat. Mondjuk van itt olyan akinek semmit nem lehet írni csak jót:))) Na úgyhogy pörögj csak tovább:)) A recept meg tényleg jóóó így magyarosan:))) Az olaszok meg egyék azt amit ők szeretnek. Ízlések és pofonok... Üdv Edit

áfonya
áfonya Fri, 2011-08-05 08:17

Sziasztok!

Valószínűleg nem volt otthon IGAZI, EREDETI fekete kávéja.... úgyhogy kénytelen volt így felpörgetnie magát ! XD

laraed
Edit / laraed Fri, 2011-08-05 07:39

Brigikém ! A recept pedig jóóóó! Még akkor is ha nem " olaszmódi " !:))) Hű de szép szót találtam ki:))) Üdv Edit

laraed
Edit / laraed Fri, 2011-08-05 12:43

Kedves Brigi! Nagyon jóóóóó a Brigimódi ! :)))))) Ez szerintem Csatonak is tetszik majd ! Üdv Edit

laraed
Edit / laraed Fri, 2011-08-05 07:37

Kedves Csató! Arra azért kíváncsi lennék , hogy ilyen természettel hány barátod van????:))))))))))))))))))))Vagy csak itt éled ki ezt a természetedet?:))))))) Üdv Edit

csato
csato Thu, 2011-08-04 21:45

Oké!Vettem az adást.Az égvilágon semmi baj nincs evvel a pizzával!Szerintetek látott egy olasz lecsó kolbit?Nem hinném.De ketchupot sem!
Az a borzasztó,hogy amit írtam az igaz.Miért nem lehet itt leírni az igazat?Miért személyeskedés ez?Mi a bánatért nem érthető dolgok ezek?Miért kell megsértődni,és miért kell oktatásnak venni egy véleményt?Paprikás burgonyát sem lehet rizsből csinálni,és muszakát sem almából,vagy körtéből!
Ne már,hogy mindent el kelljen fogadni!Vagyis lehet,de akkor nem pizza,meg nem a többi.
Nekem senki ne magyarázza el,hogy egy krémes vanília pudinggal készül.Meg azt se,hogy zselatint teszünk egy túrós sütibe.Vagy gesztenyésbe,mindegy.A pacalba sem teszünk ugye?
Húslevesbe vegeta?Minek?
És kedves Ó Kriszti!Igen a pizza olasz,és igen ,nem csak Olaszok fogyasztják.És igen szörnyű módon csinálják sokan.
Összességében nagyon kedvelem az oldalt,nagyon jól főző emberek is vannak itt.Mindig lesek,tanulok.Kiemelném Kornélt,AzEsztert,Bogio:)-t és sorolhatnám.Az tény,hogy Kornél a libling.Ha egy pasi jól főz na akkor az lehengerlő.
Amúgy meg arra jutottam,hogy nem építő jellegű már ez az oldal.Ha leírod a véleményed,az állandó támadási felület ,na akkor van az,hogy nincs értelme.És még egyszer nem történt meg,hogy itt valaki ne sértődött volna meg.

B.Brigitta
B.Brigitta / B.Brigitta Fri, 2011-08-05 10:05

Tényleg nem sértődtem meg !!! A lecsókolbi nem szerepel a receptben ,csak a sztoriban sőt még a ketchup se ,ez csak a sztoriban lett leírva,hogy a gyerekek így szeretik.A feltét szabadon választható,de azt gondoltam ,mindenki a saját íze szerint főzi meg a látott recepteteket ,mint ahogy én is szoktam .Megtörtént az is ami eddig soha ,én nem sértődtem meg !!!Annyi tanácsot ha lehet adnék,kritizálj ,csak finomabban,mert akkor nem támadnak téged se annyian.Azt én se gondoltam ,hogy ilyen vita generálódik egy receptoldalon ....
Üdv:Brigi

Tmea
Tmea / Tmea Fri, 2011-08-05 11:35

Aha, már látom, csak az van, hogy én a recepteket szoktam elolvasni ez "na mi a sztorid angyalom?, - mi lenne, főztem ebédet. " című rész abszolút hidegen hagy. A receptben viszont nincs említve lecsókolbász, ezért nem láttam. Lehet tényleg érdemes lenne kicsit pontosítani ezen a recepten...ha lehetne.
Egyébként meg ízlések és pofonok...mondom vannak itt sokkal durvább dolgok is...

Tmea
Tmea / Tmea Thu, 2011-08-04 21:22

Kedves Brigi!
Amit rákenünk a pizzára az a szósz, és amit a szószra teszünk azt feltétnek hívják. Érdemes lenne kicsit javítani a recepteden - a "szerkesztés" címszó alatt megteheted - mert ez a "pizzaszósz" így elég zavaros...sokkal gusztusosabb lenne külön választani a szószt a feltéttől.
Kedves csato!
Megkérdezhetem, hogy hol olvastál te ebben a receptben lecsókolbászról?
Van itt durvább pizza is egyébként..van rajta virsli, meg párizsi...:-))) gyenge idegzetűeknek nem ajánlom...:-)). Nekem ebben egyedül a maradék sült oldalas ami bizarrul hangzik, de végül is...húsimádóknak való.

B.Brigitta
B.Brigitta / B.Brigitta Fri, 2011-08-05 09:55

Szia!
Próbáltam javítani,de nem engedi! Igazad van ,így tényleg zavarosnak tűnik.A lecsókolbász tényleg van említve ,de nem a receptben ,hanem a sztoriban ,mert a gyerekek így szeretik

csato
csato Thu, 2011-08-04 23:50

Kedves Tmea!
Igen meg!Az első mondatban!:)
Indításnak nem laza............

laraed
Edit / laraed Thu, 2011-08-04 20:59

Kedves Csató te mazohista vagy ?: ))))))))))) Ezt , most minden komolyságot félretéve kérdem , és nem sértésnek szánom , de jót nevettem a hozzászólásodon :))) Leteremted szegényt és fogadkozol , hogy nem kérsz bocsánatot , de 3 perc múlva elnézést kérsz aztán még egyszer:)))Te tényleg hirtelen vagy. Olyan mintha két ember lakozna benned , és az egyik kötözködő piszkálódó, a másik pedig egy angyal:))) Hát nekem ez , vessetek meg , de tetszik:))) Nem vagy véletlen iker csillagjegyű??? Mondjuk ebben nem hiszek , de azért kíváncsi vagyok rá . Különben meg mi piros ,fehér ,zöld vagyunk nem pedig zöld, fehér, piros . Nekünk így is nagyon finom Brigitta receptje Üdv Edit :))))))))) NEM MEGSÉRTŐDNI:))))))))

csato
csato Thu, 2011-08-04 21:53

Nem kos vagyok!Fejjel a falnak tudod....................de aztán megbán,meg mégsem.Á,nem tudok ám bántani,csak néha,d e akkor zaftos!Fordítsam magyarra?Egy hülye tyúk vagyok!:)Egy barom!

ÓKriszti
ÓKriszti Thu, 2011-08-04 20:34

Kedves Csato!
Hol olvastad azt a receptben, hogy ez olaszoktól ellesett, olaszoknak készült, olasz alapanyagokból készült és csakis olaszok fogyaszthatják? Ez B.Brigitta egyik variációja. Abban az esetben lenne indokolt az ingerültség, ha ilyen címszavakkal adta volna el a receptet, de erről szó sincsen!
Üdv: Kriszti

csato
csato Thu, 2011-08-04 18:47

Bevallom már most bánom,hogy írtam!Miért nem tudom befogni a szám?Lelkiismeret furdalásom van.Pedig tudom,h igazam van.De ez nem volt szép hozzászólás.Nagyon hirtelen vagyok.

csato
csato Thu, 2011-08-04 18:34

Na jó,elnézést mégis!De tartom a véleményem!Nagyon kigyütt belőlem!Bocsánat!

B.Brigitta
B.Brigitta / B.Brigitta Thu, 2011-08-04 20:31

Ja és tényleg ketcuppal szeretjük ,.......sőt én majonézt is teszek rá magamnak :D ,de ne kövezz meg érte :-)

csato
csato Thu, 2011-08-04 18:31

Szia!
Ez egyszerűen tragikus,szörnyű!Az olaszok most dobnak hátast!Lecsókolbász,meg sült hús?Pizza fűszer?Esetleg egy kis ketchup?Ja,azt is "imádják" az olaszok!
Na eddig mindig elnézést kértem,ha negatív dolgot írtam.Ez az amikor nem fogok!
Pontosan tudom mit kapok ezért,hogy leírtam a véleményem,bár egyáltalán nem értem mi a baj a kritikával.Az is igaz ebben amit írtam indulat is van!
Igen lehet tovább lapozni,nem kötelező olvasni stb.Igen lehet így is,de akkor minek van ez az oldal?
Na dugulok,várom az osztást.

B.Brigitta
B.Brigitta / B.Brigitta Thu, 2011-08-04 20:29

Szia!
Köszönöm a kritikát ,nem haragszom érte,csak nagyon rosszul esett a módja, ahogy tetted.Én sajnos még nem jártam Olaszországba,hogy tudjam milyen az igazi pizza, olasz étterem,pizzázó pedig nincs Nyíregyházán.Igaz azt sose mondtam ,hogy olasz pizza amit készítettem.Ez csak olyan "tragikus ,szörnyű" pizza ,de a gyerekeim így szeretik. Szívesen várom a te igazi olasz recepted ,amiből én is tanulhatnék,mert nem vagyok képzett szakács (mint ahogy itt sokan mások se ) és azt hiszem ,ahogy te saját magadról is írtad ,amilyen gyakran kritizálsz, minimum mesterszakács ,vagy legalább ételkritikus lehetsz.
Üdv: Egy egyszerű anyuka,aki nem mondta,hogy tud ,csak szeret főzni...

749
finomliszt 500 g
1 ek
víz 300 ml
cukor 1 teáskanál
instant élesztő 1 tasak
olívaolaj 3 ek
kolbász 40 dkg
paradicsom 5 db
fokhagyma 2 gerezd
pizza fűszerkeverék 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
vöröshagyma 1 kis fej
gomba 100 g
csemegekukorica 140 g
sajt 100 g