Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 836 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 3342 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 305 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mankamama
Mankamama / Mankamama Thu, 2011-01-13 10:44

Kedves Ági!
Nagyon köszönöm a válaszod? Akkor tényleg inkább kis szuflés tálkákba készítem el. Mindenképp próbálkozom vele, már minden meg van hozzá. Köszönöm a gyors válaszod. Mankamama

Mankamama
Mankamama / Mankamama Wed, 2011-01-12 16:12

hát ez igazán nagyon guszta. hétvégén vendégeim lesznek, ezt kipróbálom. csak azt szeretném kérdezni, szerinted ha egyszerre sütöm is ilyen guszta lesz, vagy talán a sütés-tálalás miatt szedted szét? :) köszi

HidiAgi
Tavikavics / HidiAgi Wed, 2011-01-12 18:06

Szia!

Volt már olyan nekem is, hogy csak 2 adagot csináltam ilyen kis tálkában, és kettőt egyben egy kisebb jénaiban. Nem az igazi. Gusztusosabb, ha szétosztod az adagokat személyekre. Pl, ha van olyan müzlis edényed ami bírja a hőt, abban is lehet sütni. Az a legjobb az egészben amikor készen van, és a tésztád beledöfködöd a szaftba, szinte úgy lehet mártogatni, mint a kenyeret. Ha egy edényben készíted el az egészet, nehezebb a végén szétadagolni. Ha pedig túl nagy az edényed átmérője, akkor az elején a leveles tészta középen belesüllyed, nyúlik, és beleér alul a húsba. Nekem amikor ezt készítettem, még a rossz régi sütőm volt, azért ilyen beesett a teteje. Igazából ez szép púpos ahogy kiveszed a sütőből. Jó sütögetést hétvégére!

HidiAgi
Tavikavics / HidiAgi Fri, 2010-10-15 10:54

Szia!
Igen, csak a peremre és a tetejére tegyél tésztát. A tálkában csak a finom húsos mártás van. Ha ezt a mennyiséget 4 felé szétosztod, akkor pont elegendő lesz a hús és a tészta aránya. Egyszerűbben fogalmazva ennyi tészta elég lesz a husihoz.

836
csirke felsőcomb 4 db
bacon 25 dkg
leveles tészta 1 csomag
fokhagyma 2 gerezd
vaj 2 dkg
kakukkfű 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
napraforgó olaj 1 ek
leveskocka 0.5 db
0 ízlés szerint