Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indonéz kesudiós habcsóktorta recept

hozzászólások (15)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A habcsóklapokhoz

A csokoládés töltelékhez

A tejszínes töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 713 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 12 adag *

A habcsóklapokhoz

A csokoládés töltelékhez

A tejszínes töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 8571 kcal

energiatartalom / 100 g *

A habcsóklapokhoz

A csokoládés töltelékhez

A tejszínes töltelékhez

A díszítéshez

összesen: 366 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

villers
villers Wed, 2014-12-03 11:39

Szia!
A kesudiót teljesen porrá kell őrölni, vagy darabosra? Csak mert hallottam, hogy ha túlságosan megőrlik, akkor az olaj miatt lehúzza a tésztát.
Köszi

homar70
homar70 Tue, 2014-01-28 17:00

Kedves Mr and Mrs Smith!
Elkészítettem a tortát, születésnapi meglepetés lett
és nagy volt a siker! Nekem egy kicsit édes volt, de hát a habcsók már csak ilyen. Mivel egyik ital sem volt otthon, én nélküle készítettem el, és így is csoda finom lett! Tepsi hiány miatt én is két részletben sütöttem ki, de a második két lap nem lett olyan szép mint az első kettő,mert egy kicsit összeesett a hab, legközelebb mindenképpen egyszerre fogom sütni. Hőlégkeverés mellett kicsit gyorsan kezdtek "pirulni", az én sütőmnél kicsit alacsonyabbra kellett vennem a hőfokot. Előző napon készítettem el, és így remekül lehetett szeletelni. Köszönöm a remek receptet!

csikipi
Csiki Piroska / csikipi Mon, 2012-05-21 07:28

Sajnálom, hogy nem akadtam korábban erre a receptre, nagyon finom. Minden elismerésem. Üdvözlettel Piroska

Adrien
Adrien Sat, 2012-04-14 22:31

Kedves Mr and Mrs Smith!
Őrülten szeretem a habcsókot! S nagyon szeretem, amikor a habcsók ropogóssága párosul a krém lágyságával. A felvágásától tartok egy kicsit, mert nem szeretnék addig várni a szeleteléssel, míg megpuhul, de biztosan kipróbálom, annyira csábító.

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Mon, 2012-04-23 23:40

Kedves Adrien! Ne aggódj semmitől, a filézőkés vízbe mártva egészen jól szeleteli! :) A legjobbakat: Mrs Smith

mzperxné
mzperxné Tue, 2012-03-27 06:29

Kedves Mrs Smith!

Köszönöm a tanácsot és az ötletet. Igaz, most már csak Húsvétra tudom kipróbálni, mert anyu 25-én volt 80 éves.
Az eredményről referálok:)

Üdv: Éva

mzperxné
mzperxné Sat, 2012-02-25 10:16

Gratulálok! Ez gyönyörű és biztosan nagyon finom. Mennyire lesz törékeny a tortalap? Hogyan lehet szeletelni? Szívesen megsütném édesanyám 80. szülinapjára.

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Mon, 2012-03-26 23:51

Kedves mzperxné!
Egy kicsit ha áll, akkor elég könnyen szeletelhető. Én szokástól eltérően nem rendes késsel vágtam, hanem egy nagyon vékony pengéjű filézőkéssel. Úgy remekül lehetett boldogulni. A krém amúgy lágyít rajta egy kicsit, hogy vágható legyen. ajánlom szívből, mert nagyon finom!:)
A legjobbakat: Mrs Smith

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Wed, 2012-01-04 16:39

Kedves Mr and Mrs Smith !
HúúúúúúúúúúúúHaaaaaaaaaa !
Ez nagyon guszta ! Gratulálok !
Szép estét kívánok! Anci

713
kesudió 30 dkg
tojásfehérje 10 db
porcukor 38 dkg
vanília kivonat 2 teáskanál
citromlé 2 teáskanál
vaj 30 dkg
porcukor 12.5 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 ek
baileys 4 ek
habtejszín 6 dl
limoncello 1 ek
vanília kivonat 2 teáskanál
zselatinfix 1 csomag
cukrozatlan kakaópor 1 kk
csokoládé 10 dkg