Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karamellás-őszibarackos torta recept

hozzászólások (7)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

A forma kikenéséhez

összesen: 596 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

A forma kikenéséhez

összesen: 3556 kcal

energiatartalom / 100 g *

A piskótához

A krémhez

A tetejére

A forma kikenéséhez

összesen: 165 kcal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pergelné
Pergelné Sat, 2013-01-05 22:30

Kedves Piroska! Megcsináltam kétszer is ezt a receptet, isteni finom lett, de a krémem nem szilárdult meg teljesen, úgyhogy szeletelésnél egy kicsit folyós maradt, pedig pontosan úgy csináltam, ahogy leírtad.Mind a kétszer nagyjából hasonló lágy maradt. Esetleg van valami tipped, hogy mi lehet a baj? Most lesz a fiam szülinapja, ezt a tortát rendelte és szeretném, ha tökéletes lenne.Üdvözlettel: Pergelné

csikipi
Csiki Piroska / csikipi Sun, 2013-01-06 10:32

Kedves Pergelné!
Ha jól kihűtöd a krémet nem szabadna folyós maradjon, de próbáld meg úgy hogy csak a tojássárgáját teszed bele, a vaj adagot emeld 15 dkg- ra. A vajat ne tedd a meleg krémbe, hanem 10 dkg porcukorral kavard habosra és csak a kihűlt pudinggal kavard ki. Így biztosan kemény lesz a krém. Máshol is találkoztam ilyennel, hogy a vajat a meleg pudinghoz adják, de ez csak azért van, mert gyorsabb. Sok sikert és boldog szülinapot a fiadnak. Üdvözlettel: Piroska
Ui. Fontos, hogy szeletelés előtt legalább 2 órát hűtőben álljon.

Hirwestril
Hirwestril Wed, 2012-11-28 16:32

Most szombaton lesz édesanyám szülinpja, biztos , hogy ezt fogom neki elkészíteni! Nagyon jó recept, köszönöm!

596
tojásfehérje 4 db
tojássárgája 4 db
cukor 100 g
finomliszt 100 g
napraforgó olaj 1.5 ek
tejszínízű pudingpor 2 csomag
tej 8 dl
tojás 2 db
cukor 6 ek
vaj 100 g
vanília 5 g
őszibarack 4 db
cukor 4 ek
disznózsír 1 ek