Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kinder pingui torta Ciccke konyhájából recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A tejszínes krémhez

A csokiréteghez

A bevonathoz

összesen: 1035 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A tésztához

A tejszínes krémhez

A csokiréteghez

A bevonathoz

összesen: 6193 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A tejszínes krémhez

A csokiréteghez

A bevonathoz

összesen: 356 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Anett0520
Anett0520 Tue, 2015-03-31 15:13

Sziasztok!
Holnap szeretném elkészíteni, de a tésztához, h h vizet ír? Nem fog leragadni?

flava
flava Thu, 2014-05-15 23:29

En is megakarom csinalni .Most melyik csoki a sok ami a reteghez kell vagy ami a bevonathoz? Es mennyi lenne eleg ? En is sima tejszint fogok hasznalni nallunk ilyen hogy novenyi nincs is.

flava
flava Thu, 2014-05-15 23:31

?? A recept it van felul a foto es story alatt...

Reset
Reset Sun, 2013-03-31 18:20

Megcsináltam a sütit, hát a csoki rettenetesen sok lett, legalábbis nekünk, ha még egyszer megcsinálom, az biztos, hogy csak a felét teszem bele és talán megpróbálom rendes tejszínnel, mert ez a növényi alapú "tejszín" sokat ront rajta, egyébként nem lenne rossz...

Lamilla
Lamilla / Lamilla Sat, 2013-03-23 23:46

Megcsináltam, bár én zselatin helyett habfixálót használtam, és nem növényi, hanem normál habot, de így is nagyon finom lett. Annyi megjegyzésem lenne, hogy szerintem nagyon sok ez a csokimennyiség ami a receptben van, én közé is minimum 5 dkg-val kevesebbet tettem (nem tudom pontosan, mert ránézésre mikor úgy gondoltam hogy elég vastag a csokiréteg középen, akkor nem öntöttem rá többet, és a tetején-oldalán is jóval kevesebb van) és nem kutyultam hanem én is jó minőségű csokit használtam a bevonathoz és a csokiréteghez. Így is elég csokis szerintem :-)
Szeletelni is nagyon jól lehet a melegvizes-késes módszerrel, anélkül viszont nem nagyon :-)

Ciccke
Myri / Ciccke Fri, 2013-03-29 13:50

Örülök, hogy kipróbáltad és ízlett is. :) Köszönöm a habfixálós tippet, legközelebb megpróbálom úgy is. A csokimennyiség nekünk mindig kellett, de lehet, hogy mi vagyunk ennyire csokiimádók. 28 centis formával csináltad?

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2013-02-04 22:57

Nagyon tetszik, guszta, a látvány és a leírás alapján, biztosan nagyon finom, el fogom készíteni.:-)
Köszönöm a receptet.

Ciccke
Myri / Ciccke Thu, 2013-02-07 19:03

Én köszönöm a bókot, örülök, hogy Neked is tetszik. Remélem, ízleni is fog! :)

Corra
Corra Mon, 2013-02-04 20:56

Nagyon tetszik a recept, nálunk is sikert aratna, az biztos! A táblás tortabevonól tényleg szörnyűek, étcsokoládét érdemes használni inkább, még ha talán nehezebb is vele dolgozni, de megéri az íz:) ELmentettem a receptet:)

Ciccke
Myri / Ciccke Thu, 2013-02-07 19:02

Örülök, hogy tetszik, remélem, sikered lesz vele. :) És igen, az étcsoki nem említhető egy napon a táblás tortabevonóval... Köszönöm a hozzászólást! :)

1035
tojás 6 db
cukor 6 ek
víz 6 ek
finomliszt 6 evőkanál
cukrozatlan kakaópor 2 ek
sütőpor 1 csomag
növényi habtejszín 5 dl
zselatin 2 ek
méz 2 ek
vaníliaaroma 1 kávéskanál
csokoládé 15 dkg
vaj 10 dkg
víz 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
étcsokoládé 20 dkg
vaj 10 dkg
napraforgó olaj 3 ek
víz 1 ek
porcukor 1 ek