Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros római tál recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 603 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2414 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 112 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kispancsa
Kispancsa Sun, 2013-09-29 15:08

Nem szabad egy éjszakán át áztatni a római tálat!!! Eső alkalom 1-2 óra utána elég egy negyedóra!!! Tönkre megy a túl
áztatással. A krumpli is vizes úszni fog!!

gőzölög
gőzölög Wed, 2013-08-21 11:48

Én is így készítem, mint Bandi papa, szeretjük, és finomabb a sült íz! Köszönjük!

Bandipapa
Bandipapa / Bandipapa Fri, 2013-08-16 10:15

Nem vagyok szakács, csak lelkes amatőr (kb.45 éve főzök, sütök boldogan), de kettő db. észrevételem lenne: - én a füstölt szalonnát előbb kisütném mert a tálban csak fő (főtt szalonna...) a zsírja felhasználható a lecsóhoz. Miért van szükség az ételízesítőre? A lecsónak , (kivéve ha üveges) nem szabad annyi levének lenni, mert ugye a lecsót sütjük és nem főzzük.... Egyébként tetszik, hasonlót én is szoktam készíteni, csak én szeletelt bacon-nel bélelem a tálat.
Remélem nincs harag, nem bántottalak meg!
Hobbi szakács üdvözlettel : Bandipapa

603
burgonya 1 kg
sertés rövidkaraj 60 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
füstölt szalonna 10 dkg
lecsó 300 g
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 kávéskanál
0 ízlés szerint