Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros hús vadasan recept

hozzászólások (2)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 599 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 3604 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 109 kcal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Simkrisz82
BartaSimon / Simkrisz82 Fri, 2018-04-06 14:07

Köszönöm hogy tettszik a recept.
Nem írtam el, én mindíg leáztatom a húst mielőtt felteszem főni. Én így tanultam. Nem értem miért tilos. Nem órákig van a vízben csak pár percig.
Szerintem nem ront az étel minőségén.

perjesine.m
perjesine.m Fri, 2018-04-06 13:51

Tetszik a recept, mindenképpen kipróbálom. - Amit egyáltalán nem értek, hogy a felcsíkozott friss sertéshúst miért kell beáztatni? Hogy egészben leöblítjük, még rendben van, de megmosni csíkozás után minden húst tilos, hát még beáztatni?, - ilyet még nem is hallottam! - Nem elírás ez véletlenül....?

599
sertészsír 80 g
sertéshús 1.5 kg
bors 0 ízlés szerint
1 teáskanál
babérlevél 6 db
víz 1.5 l
vad fűszerkeverék 42 g
tejföl 150 g
mustár 40 g
finomliszt 1 púpozott ek