Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nudli paradicsomszósszal recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A nudlihoz

A pirított morzsához

A paradicsomszószhoz

összesen: 811 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A nudlihoz

A pirított morzsához

A paradicsomszószhoz

összesen: 3248 kcal

energiatartalom / 100 g *

A nudlihoz

A pirított morzsához

A paradicsomszószhoz

összesen: 186 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Tue, 2011-03-08 22:26

Kedves szteri!
Biztos,köszi szépen, szereti a család az ilyen édes nudlis (esetleg gombócos) csodákat:-)))))
Éva-Anyóca

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Tue, 2011-03-08 22:06

Kedves szteri!
Első olvasatra nekem is fura volt a szódabikarbóna, de miért is ne, van benne valami, kipróbálom.Köszi.
Még egy picit fura a paradicsomszósz, ezzel még nem hallottam, hisz a morzsára szedett nudlit, eddig lekvárral hallottam (meg amikkel ajánlottad),és ettem.Tulajdonképpen itt az édes paradicsomszósz helyettesíti a lekvárt, és lehet, hogy nem is akárhogyan, minden esetre, nagyon jól néz ki.:-))) Házi paradicsomlevem van, prézlim is, burgonyám is, elmentve, jöhet, kipróbálom.Köszönöm.Éva-Anyóca

szteri
szteri / szteri Tue, 2011-03-08 22:13

Kedves Gregoreva!
Pici korom ota nagy kedvencem ez a sufnudli paradicsomszosszal...Azota mar a gyerekeime is :))
Remelem Nektek is izleni fog!!
Szteri

zederta
ze(n)derta / zederta Tue, 2011-03-08 17:39

kedves Szteri!
megkérdezhetem, hogy a szódabikarbónának mi a szerepe a receptben?
köszi!
üdv,
toma

szteri
szteri / szteri Tue, 2011-03-08 21:25

Kedves Zederta!

En ugy tanultam a Nagymamamtol, a nudli es a szilvas gomboc tesztaja is könnyebb-lazabb lesz a szodabikarbonatol.
Üdv!
szteri

811
finomliszt 30 dkg
burgonya 30 dkg
szódabikarbóna 0.5 kávéskanál
1 csipet
tojás 1 db
napraforgó olaj 5 ek
zsemlemorzsa 25 dkg
paradicsomlé 7 dl
finomliszt 3 evőkanál
napraforgó olaj 3 ek
ételízesítő 1 teáskanál
cukor 2 ek