Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém pirítóssal JUDYTH konyhájából recept

hozzászólások (4)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 422 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

összesen: 3373 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 114 kcal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

HTivadar
HTivadar Sat, 2017-07-15 18:21

Kedves JUDYTH59!

A legfinomabb padlizsánkrém, nagyon örülök, hogy megtaláltam a receptjeid között! Hálás vagyok a receptedért, nagyon szépen köszönöm!
Ez az igazi, tökéletes ízvilág!!!
Gyakori vendég nálunk, a gyerekek is imádják!

ildiko.sipos
ildiko.sipos Fri, 2016-07-08 10:22

Kedves Judith59! Egyszer regen egy erdelyi baratnömnel ettem padlizsan kremet, es nagyon izlett. Azota mar többet probaltam, de egy sem volt olyan mint az akkor regen. Elkeszitettem a majonezes verziot is, de hat az sem jött be. Tegnap kiprobaltam a Tiedet, gondoltam egy probat meger. Hat mit is mondjak, ha azt mondom, hogy a gasztonomiai elvezetek csucsan voltam tegnap, akkor is csak közel jarok az igazsaghoz :) Nagyon finom lett!!! Ez az amit kerestem. En ugyan cukor nelkül csinaltam, es szerintem ez igy is lesz legközelebb is. Köszi a receptet!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sat, 2016-07-16 07:32

Kedves "Ildiko.sipos"!
Nagyon örülök, hogy ízlett, megtaláltad nálam, azt a régi "emléket"!
A majonézeset én sem szeretem, s valahogyan így jött össze a receptem, mint a Te történeted, mert én ettem valahol, ahol nagyon ízlett, s addig kísérleteztem az ízek emléke után, míg teljesen összeállt, s ez lett belőle!
Én csakis így készítem!
A cukor - van, amikor én sem teszek bele, de tulajdonképpen, csak az ízek kiemeléséhez kell - nélkül is finom!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!
További jó keresgélést: Judyth :)

vritus
vritus Mon, 2015-11-09 22:07

Kedves Judith59. A padlizsánokat sütés és hámozás után egészben, jól lehet fagyasztani. Így felengedés után télen is lehet élvezni ezt a finom krémet. Íze nem különbözik a frissen készítettől. Én egyébként majonézesen készítem, fokhagymával, olivaolajjal, fehérborssal és kevés citromlével.

422
padlizsán 5 db
mustár 1.5 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
vaj 10 dkg
tejföl 2.5 ek
fokhagyma 5 gerezd
cukor 1.5 teáskanál
toast kenyér 75 dkg