Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paplanos sonkás-gombás csirkemell recept

hozzászólások (10)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 497 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1991 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 169 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gerbelena
gerbelena Tue, 2014-07-15 12:22

Köszönöm szépen a receptet, megcsináltam és azóta a családom mindig ezt kéri.

üdv: gerbelena

szépróza
szépróza / szépróza Fri, 2013-02-08 12:32

igen, ott a 6-os 7-es pont környékén engem is elfogott a bizonytalanság, de így már világos. :-)
még azt elárulod, h a sütés előtt a batyukat miért kell megint hűteni?
köszi :)

megakarom csinálni - amint lesz időm :)

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Fri, 2013-02-08 23:03

Nem tudom, hogy miért kell hűteni. Anyukámat megkérdeztem, és szerinte a levelesnél is számíthat, hogy megolvad-e vagy sem...Megnézem már ezt a 6-os, 7-es pontot, és javítom... :)

annabelluska
annabelluska Wed, 2013-01-23 12:16

Ez nagyon jól néz ki és biztosan nagyon finom is. Nekem ez most kapóra jön, mert valamit ujat szeretnék késziteni a hétvégén a vendégeimnek. Egy kérdésem van csupán: A csirkemellet nem akkor tesszük rá a tésztára, amikor már betekertük a sonkába?
Köszönöm és küldjél még sok hasonlót. üdv.
Annabella

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Wed, 2013-01-23 13:02

Én úgy csináltam, ahogy fentebb is írtam, hogy a husira először rátettem a ragut, majd ezt az egészet tekertem be sonkával, és utána ment a tésztára. Lehet, hogy itt egy picit pontatlan a recept, de jól gondoltad! Így jobban összefogja a sonka. Erre gondoltál?
Remélem, hogy tetszeni fog a vendégeknek, az én férjem teljesen elájult ettől az ételtől. :)) Még reggelire is ezt akart enni :DDD
Jó főzőcskét!
Üdv: Zsuzsa

annabelluska
annabelluska Wed, 2013-01-23 15:41

Kedves Zsuzsa!
Igy gondoltam, köszönöm a megerősitést, majd beszámolok a jövőhéten a fogadtatásról.
Üdv. Bella

497
leveles tészta 1 csomag
csirkemell filé 30 dkg
feketeerdő sonka 8 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
gomba 25 dkg
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint