Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pittule recept

hozzászólások (4)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A fehér pittule-hez

A töltött pittule-hez

összesen: 470 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 10 adag *

A fehér pittule-hez

A töltött pittule-hez

összesen: 4700 kcal

energiatartalom / 100 g *

A fehér pittule-hez

A töltött pittule-hez

összesen: 156 kcal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sziszu
sziszu Wed, 2011-11-23 13:07

Szia!
Egyet értek az előttem szólóval, köszönöm a receptet. Van egy olasz udvarló a családban és mindíg ezzel nyaggatott, de nem értettem, hogy hogyan kell csinálni. A liszt engem is érdekelne, hogy az milyen? Köszi

cafika
Cafika / cafika Wed, 2011-11-23 14:26

szia Sziszu,
a kérdésedre eggyel lejjebb találsz választ, örülök,hogy tetszik a recept :-)
az olaszok bizony nagyon értékelik a hazai ízeiket, így ha elkészíted, nagyon fog örülni neki az illetö,abban biztos lehetsz !!!! ;-))
további szép napot,
üdv. Évi

Málna-Mc
Málna-Mc Wed, 2011-11-23 12:32

Szia!
Ez nagyon jóóóó! Néztem a videót, nagyon ötletes és egyszerű a tésztája. Csak egy kérdésem lenne. Milyen a dr. Schar liszt? Gratula a recepthez!!

cafika
Cafika / cafika Wed, 2011-11-23 14:23

szia Málna-Mc,
köszönöm a dicsérö szavakat :-)
A dr. Schär liszt, lisztérzékenyeknek való liszt.
A receptet sima búzaliszttel is el lehet készíteni, valószínü, hogy kevesebb víz kell majd hozzá.
További jó sütés-fözést kivánok,
Évi

470
schar mix 100 dkg
víz 1.5 l
élesztő 20 g
1 ek
paradicsom 3 db
fekete olajbogyó 50 g
napraforgó olaj 1.5 dl