Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Porhanyós csirkecombok hagymás burgonya ágyon recept

hozzászólások (39)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Csirkecomb

Hagymás krumpli

összesen: 289 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

Csirkecomb

Hagymás krumpli

összesen: 1154 kcal

energiatartalom / 100 g *

Csirkecomb

Hagymás krumpli

összesen: 85 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (39)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pjotr
p8r / pjotr Sat, 2017-12-09 15:04

Tegnap én is kipróbáltam, tényleg nem könnyü. Viszont nagyon finom! :)

witch
witch / witch Wed, 2017-07-05 00:47

Kedves Marti!

Nem volt kedvem fozni, de muszaj volt, igy a combok elosuteset leegyszerusitettem. A tepsiben piritottam meg, utana raktam melle a hagymas krumplit. Meglepodtem, hogy milyen finom lett, pedig olyan egyszeru recept. Aztan mindig rajovok, hogy az egyszeru etelek a legjobbak. Koszonom a receptet!

L♥ve, witch

Hukli
Titi75 / Hukli Sun, 2016-08-21 13:17

hm, ez nagyon finom lett! Még az "én a sült húst nem szeretem/eszem meg" fiam is örömmel ette :) Köszönöm a receptet, mentve, szerintem gyakori ebéd lesz nálunk.

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2016-08-22 18:13

Köszönöm szepen a kedves visszajelzest es nagyon örülök, hogy sikere Volt csirkenek! Üdvözlettel: Marti

marti48
Marti48 / marti48 Fri, 2015-09-18 09:29

Köszönöm a visszajelzest! Persze, fokhagymaval is nagyon finom lesz!

Üdv: Marti

kornelialanyok3
kornelialanyok3 Sat, 2015-09-19 11:43

Kedves Márti!
Köszönöm a gyors választ. Tegnap kipróbáltam fokhagymával, de nem az igazi!:)
Maradok a Te receptednél - a vöröshagymánál, úgy nagyon finom!
Szép hétvégét kívánok!
Sok szeretettel üdvözöllek: Nelly

marti48
Marti48 / marti48 Sat, 2015-09-19 12:49

Kedves Nelly,

en is köszönöm soraidat! Sajnalom, hogy "nem jött be" a fokhagyma - de örülök is, hogy en receptem mellett döntöttel :).

Kivanok en is kellemes koraöszi hetveget,

Szeretettel: Marti

novreka
novreka Mon, 2015-09-07 18:23

mennyire fontos, h elősüssük a csirkecombokat? ha az egyszerűség kedvéért azt kihagynám, nagyon más lenne az eredmény?

Éva néni
Éva néni Tue, 2015-09-08 07:01

igen, nagyon más. bocsánatot kérek tőled is, Mártitól is, hogy belekontárkodok a dolgotokba, de látom, a kérdezett ismét nincs gépközelben, és mint "öreg" konyhás merek szólni. szóval a sütéssel összerántod a hús rostjait, benne maradnak az ízek, míg ha csak nyersen teszed ki a párolásnak, az eredmény egy főtt hús.

Randika
Randika / Randika Tue, 2014-07-29 13:55

ma csináltam meg,isteni lett,de legközelebb bátrabban fűszerezek még,kicsit sótlan lett :)

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2014-08-18 17:01

Kedves Randika, elnezest, hogy nem reagaltam a hozzaszolasodra, de csak sporadisan voltam gepközelben. Nagyön örülök, hogy izlett, azota mar en is parszor megcsinaltam, mi is szeretjük, a vendegek is szerettek. A sozast-borsozast azert adom meg "izles szerint", mert ezek elteröek.

Üdvözlettel: Marti

289
csirke alsócomb 60 dkg
csirke fűszersó 0 ízlés szerint
dijoni mustár 1 késhegynyi
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
libazsír 1 ek
burgonya 6 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
víz 0.5 dl