Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rácson sült krumpli recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 282 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1130 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 98 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nettunderke
nettunderke Wed, 2012-08-01 23:57

elmentettem kiprobalasra; bar halvany gozom sincs hogyan tudom megsutni rajta mert az enyemrol biztos lepotyog

8zsuzsa8
8zsuzsa8 / 8zsuzsa8 Wed, 2012-08-08 20:05

Ki ne próbáldd ebben a melegben. Várj kelle addig, míg hűvösek lesznek az esték. Ha aggódsz, hogy a rácsról leesik a krumplidarab, tegyél a rácsra egy alufólia darabot! Én nagy krumplikat használok, azt darabolom hosszúkásra. Nagyobb darab tovább sül, vékonyabb darab rövidebb ideig - no meg a krumplitól is függ. Amikor hólyagosodni kezd és szép színe van, akkor kész! Csak bátran! megéri!

márti4712
márti4712 Tue, 2012-07-31 10:37

Én héjában szoktam sütni a sütőben,persze jól lesikálom a krumplit és amikor a héja ropogós és a hústű könnyen beleszalad,kereszt alakban bevágom a krumplit és saját készítésű fűszervajat teszek a forró vágatokba,de a te önteteddel is biztosan finom.Próbáld ki ezt is!

282
burgonya 1 kg
tejföl 1 dl
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint