Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta Katicabogaramtól recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Tészta

Krém

összesen: 1058 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

Tészta

Krém

összesen: 6354 kcal

energiatartalom / 100 g *

Tészta

Krém

összesen: 262 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kalap
Kalap Thu, 2014-05-01 10:39

Nekem nagyszerűen sikerült, köszönöm szépen :) Tovább sült mint egy óra mert a jó régi gázsütőben nem mertem túl magasra venni a hőfokot, de "Tűpróbáig" sütöttem. Pont azt imádom a répatortában hogy nem száraz ^^ Még egyszer köszönöm a receptet!

k-zsuzsa
k-zsuzsa Tue, 2014-03-25 10:43

Nem sikerült sajnos, nem sült meg. A receptet követtem, hőfok stimmelt, de kívül kéreg sült rá, belül meg nyers maradt. Mi a titok? Köszi: Zsu

Katicabogaram
Katicabogaram / Katicabogaram Tue, 2014-03-25 10:46

Nem tudom mi lehet a baj, tűpróbáig kell sütni és hagyni kell kihűlni. Ha kihűlt, akkor nem lesz olyan, mintha belül nyers lenne. A sok répa miatt nem lesz olyan a tésztája, mint egy piskótáé. Próbáld meg lejjebb venni a hőfokot és tovább sütni. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Üdv.: Bogi

k-zsuzsa
k-zsuzsa Tue, 2014-03-25 10:50

Szúrkáltam én meg minden, úgy durván 1,5 órát volt a sütőben. Erre gondoltam én is, hogy reggelre talán jobb lesz, de sajna nem, ma reggel is ugyanolyan pasztás volt belül. Na majd még prróbálkozom :) Köszi!

Gretita
Gretita Wed, 2014-04-02 17:11

még melegen nekem is olyasmi érzésem volt, hogy nyers, de lehűtve isteni! és nem nyers szerintem, csak nem lesz olyan átlag-piskótás "buborékosra" sült állaga belül...

Gretita
Gretita Mon, 2014-03-10 21:44

Még hűl a piskóta, a krém már kész, az illatok fenségesek..... Szüleim folyton azt kérdezgetik, mikor ehetünk már?! :D Köszi a receptet!

1058
sárgarépa 1 kg
finomliszt 2 bögre
margarin 25 dkg
tojás 4 db
cukor 1 bögre
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 1 csomag
narancshéj 1 narancsból nyert
fahéj 2 kávéskanál
mascarpone 25 dkg
porcukor 3 ek
vaníliás cukor 1 csomag
vaj 1 ek
dió 10 dkg