Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyős rozmaringos libamell, őszies párolt káposztával, ropogós krumpligombóccal recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A libamellhez

A párolt káposztához

A krumpligombóchoz

Sütőzsiradék
A bő zsírban sütéshez felhasznált zsiradék energia- és tápanyagtartalma részlegesen kerül beszámításra a kész étel vonatkozó értékeibe.

A krumpligombóchoz
Minden fázishoz
  • 0
összesen: 2413 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

A libamellhez

A párolt káposztához

A krumpligombóchoz

összesen: 4826 kcal

energiatartalom / 100 g *

A libamellhez

A párolt káposztához

A krumpligombóchoz

összesen: 197 kcal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Messzi mama
Messzi mama Sun, 2018-11-11 15:21

A recept alapján a párolt káposzta lenyűgözően finom lett, a krumpligombócnál a 2 kanál zsemlemorzsa sorsa nem tudom mi lett,/ saját kútfőből/ a gombócokat kicsit nedves kézzel megfogva átforgattam a zsemlemorzsában ezután sütöttem ki az olajban. Köszönöm a receptet, máskor is elkészítem majd. A kacsacombokat is az eddig beváltak szerint sütöttem, mi a jobban átsült húsokat szeretjük.

whoopi
whoopi Sun, 2018-11-11 15:04

Lemaradt a liba sütésének lépése...épp a lényeg

2413
libamell 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 2 szál
vöröskáposzta 1 kis db
vaj 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 ek
aszalt szilva 200 g
akácméz 2 ek
burgonya 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
trappista sajt 10 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 ek