Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéstarja Strindberg módra recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A hús előkészítéséhez

A bundázáshoz

A sütéshez

összesen: 989 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A hús előkészítéséhez

A bundázáshoz

A sütéshez

összesen: 3955 kcal

energiatartalom / 100 g *

A hús előkészítéséhez

A bundázáshoz

A sütéshez

összesen: 322 kcal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szmia
szmia Sun, 2012-11-18 09:57

Nekem is bevált! Sikert arattam a a recepttel, ezért mostantól visszatérő szereplője lesz a konyhámnak! Köszönöm szépen!

csato
csato Mon, 2012-10-22 17:45

Ja!Ezt a párizsi szeletre írtam,nem erre a fűszeres cuccra!:)

csato
csato Mon, 2012-10-22 17:43

Szia!
Nem,nem a recepthez szeretnék szólni.Én is így csinálom!De................van valami kölökkori emlékképem.Valami fergeteges párizsi szelet és ha megfeszülök akkor sem megy!Az csak egy dolog,h világosabbra van sütve de valahogy könnyebb rajta ez a bunda meg csak úgy"hullámzott" a tetején és még is ropogós volt!Ötlet?Vagy víz is volt a tojásba régen?Ha emlékeztek anno rengeteg helyen volt, mára kihalt de az a régi valami isteni volt.Annyira de annyira szeretnék olyat enni!!!!!!!köszi előre is,várom az ötleteket.üdv csató

albert1975
albi / albert1975 Tue, 2012-10-23 17:16

Ez az etel nem PARIZSI szelet!!!:D A parizsi masszat,en ugy csinalom,hogy:3db tojas,1evk.liszt,1dcl tej.Puha,de megis ropogos bunda az eredmeny!Erdemes kiprobalni.
Tisztelettel:Kiss Albert

csato
csato Tue, 2012-10-23 18:55

Szia!Hát tudom,h a fenti recept nem párizsi szelet írtam is.
Viszont köszi a Te tipped biztosan kipróbálom!Üdv Csató

989
sertéstarja 72 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 0.5 db
tojás 3 db
mustár 1 kk
finomliszt 2.5 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 1 csipet
napraforgó olaj 3 dl