Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült zöldségsaláta fetával recept

hozzászólások (26)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 418 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1670 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 79 kcal

Hozzászólások (26)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tubi_ca
tubi_ca Wed, 2015-02-18 16:51

Kedves Dacota!
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a végeredményben, ha sütés előtt vagy után pucoljuk meg a zöldségeket? Nagyon szimpi a recepted, de őszintén megvallva, nincs sok kedvem a forró zöldségekkel zsonglőrködni, persze ha azt mondod, hogy ég és föld a különbség, akkor bevállalom :)
Előre is köszi a válaszod!

Nemes Nóra
Dacota / Nemes Nóra Wed, 2015-02-18 17:21

Hm..ez egy jó kérdés. :)
Ha nem akarsz forró zöldségekkel bíbelődni, akkor azt javaslom, hogy kockázd fel az egészet, és úgy süsd meg. nem lesz ég és föld a különbség, csak a héjában sült zöldségnek kicsit több a zamata - de szerintem simán, fóliában megsütve is finom lesz. :)
Szép napot!
Üdv,
Nóra

418
édesburgonya 3 db
cékla 5 közepes db
salottahagyma 3 közepes db
feta sajt 20 dkg
dió 1 marék
olívaolaj 3 ek
kakukkfű 3 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint