Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szekszárdi pontyhalászlé recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 280 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 1680 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 32 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szabomari68
szabomari68 Sat, 2012-02-18 17:09

az igazi halászléhez nem kell se paradicsom, se paprika. Csak , ami le van írva! Persze még a hosszú metélt arrafelé elengedhetetlen./ halászlé tészta /Ha dinszteled a hagymát akkor olaj is kell, ami ide nem való!!! Ha vízben csinálod, akkor főződ! Hegyespirosnak!/ Gratula a recepthez! Így az igazi!!!

hegyespiros
hegyespiros Thu, 2012-02-16 20:39

Bort én még sohasem tettem a halászlébe,de biztos finom. A hagymát dinsztelni szoktam és nem hagyom ki a paprikát, paradicsomot sem.

isokol
isokol Thu, 2012-02-16 19:24

Csak annyit tennék hozá hogy a nagyob ponty nem szokott zsíros lenni, mindig 3-31/2 kilóssat vásárolok, a nagy halnak sokkal finomabb az íze...
...és még valami, nem szoktam előre besózni a halat, hanem a levet sózom izlés szerint...

Tmea
Tmea / Tmea Wed, 2011-01-05 16:44

Na ez az! Ez az igazi halászlé! De jó nektek, hogy szombati étel...erre mifelénk nincs halbolt, mert itt a Duna, és mindenki horgászik, aki szereti a halat, viszont el nem adnak, úgyhogy csak karácsonykor jutok halhoz, vagy utazni kell érte 35 km-t, vagy vennem egy pecabotot...:-)

280
ponty 2 kg
vöröshagyma 2 közepes fej
fűszerpaprika 3 ek
cseresznyepaprika 3 db
1 ek
víz 3 l
száraz vörösbor 0.5 dl