Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szőlős-mustáros csirkecomb diós krumpliágyon recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

összesen: 667 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

összesen: 2670 kcal

energiatartalom / 100 g *

A diós krumpliágyhoz

A csirkecombhoz

összesen: 112 kcal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

epuka
epuka Mon, 2014-10-06 23:20

Köszönöm a receptet ma megcsináltam a páromnak nagyon ízlett. Igaz hogy a bort kihagytam belőle, de így is nagyon ízletes lett. Nagyon harmonikus íz világ, nem mindennapi az biztos.

mignon
Mignon / mignon Wed, 2014-10-08 12:09

Kedves Epuka!
Örülök a recept sikerének és főleg, hogy ízlett is nektek!
Köszönöm a visszajelzésedet, üdvözöllek:
Mignon

kriszta150
kriszta150 Sun, 2012-09-02 14:16

Köszönöm szépen a receptet!
Ma készítettem és nagyon finom lett, bár én egy kicsit változtattam rajta.A férjem nem szereti a nagyon mustáros ételeket.
A mustárt kevesebbet raktam a húst kicsit megfűszereztem szárnyas fűszerrel.

mignon
Mignon / mignon Sun, 2012-09-09 20:38

Örülök, hogy átalakítottad kicsit a saját ízléseteknek megfelelően, így biztos a siker!! :)
Köszönöm a visszajelzésedet, további jó sütés-főzést neked.
Üdvözöllek:
Mignon

mazsono
mazsono Thu, 2010-09-23 20:43

Elkészítettem én is és nekünk nagyon bejött :) Köszi a receptet!

mignon
Mignon / mignon Thu, 2009-10-01 07:38

Tucsike!
Örülök, hogy a vejednek ízlett!:) Elrontani nem igazán lehet, férjednek talán nem ez a mustáros-boros ízvilág lesz a kedvence, most már ezt is tudod! Ami a krumpli színét illeti: igen, a mustár elszínezi, de meg is ízesíti!
További jó sütés-főzést!
Üdv:
mignon

tucsike
tucsike Wed, 2009-09-30 13:16

Elkészitettem, hát nem aratott nagy sikert. Valószinüleg elronthattam valamit. Férjemnek a krumpli szine nem tetszett. Bár a vejemnél sikert aratott. Ettől függetlenül köszi a receptet.

667
burgonya 75 dkg
lila hagyma 1 nagy fej
fokhagyma 5 gerezd
szőlő 25 dkg
dió 1 marék
mustár 2 ek
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
csirkecomb 4 db
libazsír 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint