Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szűzpecsenye aszalt szilva mártással recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 506 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2024 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 189 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Zefi
Zefi Thu, 2013-10-17 22:22

Ha jól értem, a húst nem a hagymán sütöm meg, mihez teszem a fűszereket és öntöm fel vízzel? A hússhoz? Ha igen mi lesz a hagymával? Nagyon jó kis receptnek tűnik csak félreérthető.

csatadi.nora
csatadi.nora Sun, 2013-03-17 14:26

Nagyon jól sikerült. A mártás mennyei, pedig sajtot nem tettem bele csak 2 kanál tejfölt a turmixolásnál. :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2013-03-17 17:16

Ezt majd én is kipróbálom!Köszönöm!

Hackermüller Károly
Hackermüller Károly Sun, 2013-01-06 02:25

Szia!
Most akadtam a receptedre,szeretném megcsinálni,de még mindig nem egészen világos, hiába olvastam el a hozzászólásokat. A reszelt sajttal mit csinálsz? És a húst a mártásba gondolom nem teszed bele a 3. pontban, mert írod a 4. pontban, hogy kiveszed. Várom válaszod. Üdv: Kati

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2013-01-06 11:42

Szia! Átírtam,így már remélem minden rendben és végre érthetővé válik. Üdv.: Éva

Lucaaa
Lucaaa Wed, 2011-05-04 21:01

Így mostmár értem, köszi a válaszodat! Nagyon szeretem az aszalt szilvás dolgokat. Recept mentve:)
Üdv: Luca

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2013-01-06 11:32

Kedves Luca!
Az aszalt szilvát valóban kifelejtettem,amit remélem kitudok javítani. A húst pedig az elején sütöm át és nem a végén,tehát azt is rosszul írtam. Köszönöm az észrevételt,több szem többet lát. Elnézést kérek! Éva

Lucaaa
Lucaaa Sun, 2011-05-01 23:05

Szia.
Bocsi, de nem nagyon értem a receptedet: a 2. pontban is megsütöd a húst, és az 5.-ben is. Akkor most hogy is kell? És hol az aszalt szilva belőle?
Üdv: Luca

506
sertésszűz 1 db
vöröshagyma 1 kis fej
aszalt szilva 10 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
balzsamecet 1 tk
cukor 1 teáskanál
főzőtejszín 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
bors 1 tk
0 ízlés szerint
sajt 15 dkg
napraforgó olaj 1 ek