Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vadas knédlivel Lizinka konyhájából recept

hozzászólások (2)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A mártáshoz

A húshoz

A knédlihez

összesen: 825 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A mártáshoz

A húshoz

A knédlihez

összesen: 4944 kcal

energiatartalom / 100 g *

A mártáshoz

A húshoz

A knédlihez

összesen: 110 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Mon, 2014-07-07 15:39

Kedves Lizinka! A knedlinel a folpack folia alatt az aluminium foliara gondolsz!
Koszi a valaszt elore is!
Udv. Veronika

DeákAndrea
Lizinka / DeákAndrea Mon, 2014-07-07 15:58

Ez nem az alufólia, hanem az átlátszó, nyúlós neylon. Azért felel meg a knédli főzéshez, mert szorosan egymásra ragad, és nem éri a víz a tésztát. Sokkal praktikusabb, mint a szalvéta, vagy gőz feletti főzés. Az olajozásnál lehet hiba lehetőség, ezért annál a fázisnál kell nagyon elővigyázatosnak lenni. A kereszt irányú csomagolás azért kell, hogy véletlenül se szivárogjon be a fólia alá a víz.
Remélem tudtam segíteni! További szép napot: Andi

825
sárgarépa 1 kg
fehérrépa 50 dkg
karalábé 1 közepes db
zeller 30 dkg
bors 1 teáskanál
babérlevél 3 db
leveskocka 3 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 1 nagy db
cukor 2 ek
tejföl 350 g
finomliszt 1 evőkanál
ecet 1 ek
víz 4 dl
marhafelsál 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemle 3 db
vaj 4 dkg
finomliszt 35 dkg
tej 1 dl
élesztő 1 dkg
tojás 1 db
3 késhegynyi
víz 2 evőkanál