Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kánikulaűző mentás görögdinnyesaláta

Kánikulaűző mentás görögdinnyesaláta
Kánikulaűző mentás görögdinnyesaláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebben a kánikulában jólesik egy jól lehűtött görögdinnye saláta, akár uzsonna helyett is ajánlom.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Egy kis üvegben a munkahelyünkre is vihetünk magunkkal belőle:-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A görögdinnye magját eltávolítjuk, és kiskanállal gömböket vájunk, vagy kisebb kockákra vagdossuk.
  2. Az öntet hozzávalóit jól összekeverjük, majd hozzáadunk egy kevés aprított mentalevelet.
  3. A lehűtött dinnyére öntjük, majd azonnal fogyaszthatjuk, vagy 1-2 órát hagyhatjuk a hűtőben összeérni az ízeket.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 761
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 3 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

görögdinnye, saláta, nyári saláta, pikáns saláta, gyümölcssaláta, pikáns görögdinnye saláta, mentás saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

51
görögdinnye 500 g
borsmentalevél 0 ízlés szerint
méz 1 ek
vörösborecet 1 teáskanál
cayenne bors 1 csipet