Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaporszósz Angie konyhájából

Kaporszósz Angie konyhájából
Kaporszósz Angie konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kaporszósz egyszerű, mégis szerintem finom, és vannak eltérések a készítésében, anyukám így készíti.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kaprot apróra vágjuk.
  2. Olajon a lisztet világosra pirítjuk, rátesszük a kapor felét, tovább pirítjuk, felöntjük a vízzel, hozzáteszünk pici sót a cukrot és a maradék kaprot.
  3. Amikor besűrűsödött, hozzáöntjük a citrom levét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 894
elküldve: 2
receptkönyvben: 100
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatitkok: nagyi receptjei
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kapormártás, kapros öntet, citromos kaporszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

281
kapor 1 csokor
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 4 evőkanál
víz 5 dl
cukor 3 ek
0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert