Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztaleves kolbásszal Csillától

Káposztaleves kolbásszal Csillától
Káposztaleves kolbásszal Csillától
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar elkészül, tartalmas étel.:) Édes káposztával kell elkészíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát csíkokra felvágva feltesszük főzni a felaprított hagymával együtt annyi vízben, hogy félig ellepje.
  2. A burgonyát megpucoljuk, és felkockázzuk, a káposztához adjuk, sózzuk, és borssal ízesítjük.
  3. Belerakjuk a kolbászkarikákat.
  4. Amikor már a káposzta is és a burgonya is megpuhult, lisztből, olajból a pirospaprikával rántást készítünk, amit tejjel öntünk fel. Ezzel rántjuk be a levest.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 950
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás tál, kolbászos káposztaleves, káposztaleves, kolbászos káposztaleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

545
káposzta 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
burgonya 1 kg
2 tk
bors 0 ízlés szerint
kolbász 20 dkg
finomliszt 2 csapott ek
tej 2 dl
napraforgó olaj 4 ek