Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás csirkemell köményes burgonyával

Káposztás csirkemell köményes burgonyával
Káposztás csirkemell köményes burgonyával
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi receptújságból...

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, és kevés olajon fehéredésig átsütjük.
  2. Olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáöntjük a sűrített paradicsomot, majd hozzáadjuk a húst is. Kicsit rotyogtatjuk, majd kevés vízzel felöntjük.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket, majd amikor a hús már majdnem megpuhult, akkor a felszeletelt répát, a durvára vágott káposztát és a zellerzöldet. Az egészet készre pároljuk.
  4. A burgonyát cikkekre vágjuk, sós vízben megfőzzük. Kevés olajon a 2 teáskanál köménymagot kipattogtatjuk, majd a burgonyát átforgatjuk benne.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 868
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkeragu, káposztás-répás csirkeragu, káposztás-répás csirkemell köményes krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1236
csirkemell filé 90 dkg
napraforgó olaj 3 dl
víz 2 dl
káposzta 25 dkg
sárgarépa 3 közepes db
vöröshagyma 3 közepes db
sűrített paradicsom 10 dkg
0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
zellerlevél 1 db
őrölt fűszerkömény 1 késhegynyi
borsikafű 1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
burgonya 1 kg
köménymag 2 teáskanál
napraforgó olaj 1 dl