Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás fusili

Káposztás fusili
Káposztás fusili
18 perc / főzés: 8 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Káposztás tésztát én személy szerint jó cukrosan szoktam enni - anyumék csakis borssal megszórva eszik meg! De nekem úgy nem ízlik - csakis jó édesen! :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát apró kockákra vágjuk, és enyhén besózzuk.
  2. Az olajon karamellizáljuk a cukrot, minél barnább, annál finomabb lesz. De óvatosan, nehogy odaégjen.
  3. Kinyomkodjuk a káposztát, és rátesszük a karamellre párolódni, közben gyakran kevergetjük.
  4. Pici borssal ízesítjük.
  5. Összekeverjük a kifőtt tésztával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 310
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztás tészta, borsos káposztás tészta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Sun, 2017-09-17 20:11

Szerintem a rákok nem cukorban élnek
Azért kíváncsi volnék, min élsz, mert az összes gyümölcsben, és zöldségben van cukor

fllevente
fllevente Sun, 2017-09-17 21:32

Nem szép gúnyolódni. Nem az állatról van szó. Állatába a zöldségekben nincsen cukor. Van néhány kivétel is bab, borsó.

Kyngu
Kynga / Kyngu Fri, 2011-10-28 13:33

:):):) Lehet, hogy ki fogom úgyis próbálni, hátha megszeretem! :D

458
tészta 25 dkg
káposzta 0.5 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
cukor 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint