Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás oldalas

Káposztás oldalas
Káposztás oldalas
190 perc / előkészület: 10 perc sütés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a savanyú káposztát, a többiek pedig az oldalast. Ha nem kell túl sokat pepecselni a konyhában, az meg aztán néha nagyon jól jön.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A többieknek édes krumplit sütöttem hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt begyújtjuk.
  2. A káposztát leszűrjük, belerakjuk egy nagy tepsibe, és összekeverjük a barna cukorral.
  3. Az oldalast feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, és a káposzta tetejére rakjuk.
  4. Félóránként megfordítjuk a húst.

  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 50x30x6 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 651
elküldve: 1
receptkönyvben: 246
elkészítve: 7/12
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

savanyú káposztával sütött hús, káposztával lerakott sertésoldalas

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

katoca21
katoca21 Sun, 2018-04-01 17:31

Nagyon finom igy az oldalas! Omlos, szaftos. Elkeszitettem, de a savanyu kaposzta mennyisege a receptben szerintem nem stimmel. Jelenleg 1.5 dkg van irva, amit 10 dkg cukorral kene osszekeverni a recept szerint. Mi lenne a helyes mennyiseg? 1.5 kg, azaz amennyi a hus?

witch
witch / witch Mon, 2018-04-02 12:53

Nagyon orulok, hogy izlett es remelem, hogy nem 1.5 dkg kaposztaval keszult. A helyes mennyiseg: 1.5 kg. Megprobalom kijavitani.
Aldott es boldog Husvetot kivanok!

L♥ve, witch

helioxfilm
helioxfilm Thu, 2013-12-26 08:36

Ma fogom elkészíteni. Érdemes lenne a recept elején a 60 perces sütési időt 180 percre átírni, hiszen csak a hozzászólásokból derül ki, hogy három óra alatt puhul meg tökéletesen a hús.

witch
witch / witch Thu, 2013-12-26 15:14

Megprobaltam kijavitani, mert azt hittem elirtam, de nem. Nekem amikor a szerkesztesre kattintok, ott a 180 percet mutatja, de azert kitoroltem es ujra beirtam, hatha akkor megcsereli a program, nem sikerult. :o( Meg szerencse, hogy nem kezdtel bele es legalabb a hsz tartalmazza ezt az infot. Bocs, de nem tudom kijavitani.
udv:witch

szaboadel
szaboadel Fri, 2012-08-17 15:46

Kedves "witch"!
Most bukkantam a receptedre és mivel a hütőmben van oldalas, holnap ezt az ételt
fogom elkészíteni, biztos finom lesz, mivel szeretjük a káposztás ételeket, no meg a húsit.
Üdv.további szép napot kívánok: Adél

witch
witch / witch Fri, 2012-08-17 21:18

Kedves Adel!
Nem fogod megbanni, nagyon egyszeru
elkesziteni, de ennek ellenere nagyon finom.
udv:witch

witch
witch / witch Sun, 2012-03-04 17:08

Nagyon szivesen! Koszonom a biztatast!
Szerencses vagyok, mert evente egyszer
szakacskonyv vadaszatra mehetek es ott
talalom ezeket a kincseket. Mindig azt
nezem, hogy minel regebbi kiadasu legyen
az uj szerzemeny. Nagyon kedvelem az
idoutazasnak ezt a formajat! :)

margica
margica Sun, 2012-03-04 09:09

kipróbálva többször is.
kevés munkával ijyen finomság ritkán állitható össze.
tudtak valamit őseink is.

witch! még jó hogy megvan az a régi szakácskönyv!
köszi a feltöltést és találj még több receptet is.
ÖDV.

witch
witch / witch Thu, 2011-09-29 18:40

Hat ennek nagyon orulok, hogy mindenkinek izlett!:D Nagyon szivesen!

witch
witch / witch Thu, 2011-09-29 14:16

Nem kell lefedni, a recept is ugy irja. Mindig ugy sutom, harom ora alatt tokeletesen megpuhul, de fontos forgatni a hust, hogy ne szaradjon ki.

sterneva
sterneva Thu, 2011-09-29 18:35

Megettük, finom lett, a vendégeknek és a férjemnek is nagyon ízlett! Köszönet érte!

sterneva
sterneva Tue, 2011-09-27 13:26

Volna egy kérdésem: a tepsit nem kell egy ideig lefedni? Félek, hogy nem puhul meg a hús.

sterneva
sterneva Mon, 2011-09-26 18:41

Ez nagyon jól néz ki, szinte érzem a számban az ízét. Holnap feltétlenül elkészítem. Köszi a receptet!

893
sertésoldalas 1.5 kg
savanyú káposzta 1.5 kg
barna cukor 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint