Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás serpenyő

Káposztás serpenyő
Káposztás serpenyő
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Káposztás tészta másként.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, kb. ½ cm vastagságú szeletekre vágjuk. A káposztát kb. 3 cm-es kockákra vágjuk.
  2. A tésztát bő sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kb. 150 ml a fövő vízből felfogunk.
  3. A húst egy serpenyőben, 1 ek. olajon kb. 3-4 perc alatt körben megpirítjuk. Sóval, borssal, és paprikával fűszerezzük, majd egy tányérra szedjük.
  4. A megmaradt olajat a pecsenyezsírhoz adjuk, rászórjuk a káposztát, kb. 3-4 percig pirítjuk. Sóval, borssal és köménnyel fűszerezzük. Felöntjük a vízzel, és lefedve kb. 5 percig főzzük.
  5. A húst és a tésztát a káposztához adjuk, és felforrósítjuk. Megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 037
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szűzpecsenyés tészta, káposztás cvekedli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

682
sertésszűz 300 g
káposzta 400 g
tészta 200 g
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek