Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás tészta ahogy erikamama készíti

Káposztás tészta ahogy erikamama készíti
Káposztás tészta ahogy erikamama készíti
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez szintén egy egyszerű recept, csak a káposzta pirítása kicsit időigényes.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. A káposztát konyhai aprítógéppel felaprítjuk, majd besózzuk. Kb. 15 percet állni hagyjuk
  3. Majd kinyomkodjuk a sós levet belőle, és az olívaolajon elkezdjük párolni. Kb. 15 perc múlva szórjuk rá a cukrot és a borsot ízlés szerint. Végül aranybarnára pirítjuk. Mindig kevergessük, mert különben leég.
  4. Ha kész, összekeverjük a tésztával, és már tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 26 793
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 11/14
Facebookon megjelent: -

szakács

erikamama

Mióta szakács: 2012.05.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cukros káposztás tészta, káposztás cvekedli, fodros kocka káposztásan

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

646
tészta 500 g
káposzta 1 közepes db
1 ek
cukor 2 ek
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 5 ek