Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás tésztával töltött kacsa

Káposztás tésztával töltött kacsa
Káposztás tésztával töltött kacsa
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Önmagában is nagyon laktató, ezért nem tálaltam hozzá köretet. De ízlés szerint bármit lehet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát lereszeljük, meghintjük egy kanál sóval, és kicsit állni hagyjuk. Addig kicsontozzuk a kacsát, a combokat nem szoktam.
  2. Kifacsarjuk a káposztát és megpároljuk, egy kis sót, borsot és cukrot is adunk hozzá.
  3. Közben kifőzzük a tésztát. Ha kész a káposztás tészta, megtöltjük vele a kacsát, amit besóztunk. jól összegöngyöljük és megsütjük.
  4. Ha megsült, kicsit hagyjuk hűlni, és könnyebb szeletelni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 907
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kacsa káposztás tésztával töltve, töltött kacsa

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1050
kacsahús 1.5 kg
tészta 500 g
káposzta 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál