Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztasaláta Anett házias ízeitől

Káposztasaláta Anett házias ízeitől
Káposztasaláta Anett házias ízeitől
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a fajta salátát, mert tele tudom rakni többféle kerti zöldséggel is. Igazán persze csak úgy finom, ha ezt is a saját ízlésünknek megfelelően ízesítjük, úgyhogy kóstolgassátok az alaplét kedvetekre, és nyugodtan tegyetek bele bármilyen zöldséget.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük a káposztát, meghintjük egy evőkanál sóval, és 10 percet állni hagyjuk. Összeszeljük a paprikát, paradicsomot, uborkát is. Ha levet engedett a káposzta, kinyomkodjuk, és egy tálban a többi hozzávalóhoz tesszük.
  2. Az alaplét, a vizet, sót, cukrot, ecetet összekeverjük, és hozzáöntjük a zöldségekhez.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 291
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ecetes káposztasaláta, répás vegyes saláta, kerti saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

143
káposzta 1 közepes db
vöröshagyma 1 nagy db
tv paprika 1 db
paradicsom 2 közepes db
csemegeuborka 2 közepes db
petrezselyem 4 szál
1 kk
cukor 2 ek
ecet 1 ek
víz 2 dl
sárgarépa 1 nagy db