Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztasaláta Glaser konyhájából

Káposztasaláta Glaser konyhájából
Káposztasaláta Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom káposztasaláta, amelyet minél tovább hagyjuk állni, annál finomabb.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát, a kétféle paprikát és a hagymát vékonyra gyaluljuk. A sárgarépát lereszeljük. Az egészet egy fedeles edénybe tesszük.
  2. Az ecethez adjuk az olajat, cukrot, sót és borsot. Felfőzzük, a salátára öntjük, jól elkeverjük, és lefedve 1 napot hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 720
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

savanyúság, ecetes káposzta, vegyes vágott

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bodi katalin
bodi katalin Sat, 2016-08-27 08:15

Így is biztos nagyon finom , de én a nyers salátákban mindig lila hagymát használok,ízletesebb,lágyabb,kellemesebb a hagyományos hagymánál !

404
káposzta 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöld kaliforniai paprika 1 db
vöröshagyma 2 közepes db
sárgarépa 3 nagy db
cukor 80 g
napraforgó olaj 160 ml
fehérborecet 240 ml
2 tk
bors 0 ízlés szerint