Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-ananászos csirkemell

Kapros-ananászos csirkemell
Kapros-ananászos csirkemell
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető étel, a gyümölcsös ízeket kedvelőknek ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd rátesszük a kockára vágott húst, és fehéredésig kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, kicsit átforgatjuk, rádobjuk a kisebb darabokra vágott ananászt, felöntjük a levével, és megszórjuk az apróra vágott kapor felével.
  2. Fedő alatt puhára főzzük, és felöntjük a tejszínnel, jól kiforraljuk, ha szükséges kevés vízben elkevert keményítővel sűrítjük.
  3. Végül a maradék kaporral megszórjuk.
  4. Köretnek párolt rizst ajánlok hozzá.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 154
elküldve: 1
receptkönyvben: 66
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ananászos csirkemell, tejszínes-ananászos csirkeragu, ananászos csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

235
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
ananászkonzerv 340 g
főzőtejszín 2 dl
kapor 1 csokor
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
curry por 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 1 csapott ek
napraforgó olaj 1 ek