Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros csirkeragu kukoricás rizzsel

Kapros csirkeragu kukoricás rizzsel
Kapros csirkeragu kukoricás rizzsel
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám kapta ezt a receptet, és amikor először elkészítettük ebédként, mindenki pukkadásig teleette magát belőle, olyan finomra sikerült.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Én kukoricás rizzsel készítettem el, és osztatlan sikert aratott, de krumplival is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprítjuk a hagymát a lehető legkisebbre. A csirkemellet csíkokra szeljük. A kaprot apróra vágjuk.
  2. Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csíkokra szelt csirkemellet hozzáadjuk a hagymához. Megfűszerezzük a sóval, borssal, és mielőtt a csirke teljesen készen lesz, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot is.
  3. A mustárt és a tejszínt is hozzáadjuk a végén, és néhány perc alatt készre főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 993
elküldve: 3
receptkönyvben: 95
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Kittusca

Mióta szakács: 2013.04.21.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kapros csirke, tejszínes-kapros csirke, csirkemellcsíkok tejszínes-kapros szószban

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eszterbeszter
Eszterbeszter Sun, 2014-08-17 19:40

Nagyon szuper lett, köszönöm! Tejszín helyett tejföllel csináltam, így kicsit hígabb lett, de az élvezeti értéke nem változott. :)
Üdv,
Eszter

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2013-07-08 14:28

Hüha, ez a recept sok jot iger! El is tettem a receptkönyvembe.

Köszönettel,
Marti

320
csirkemell filé 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
kapor 1 csokor
főzőtejszín 450 ml
mustár 2 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint