Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros füstölt lazac kapribogyóval

Kapros füstölt lazac kapribogyóval
Kapros füstölt lazac kapribogyóval
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissen vágott kaporral és tört rózsaborssal tekert füstölt lazactekercsek, csodás zöld salátával és egy buja keleties Tokaj Vinaigrette Oriental öntettel.

hozzávalók / 2 adag

A halhoz

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

A halhoz

  1. Felaprítjuk a friss kaprot és összekeverjük a durvára tört rózsaborssal. A lazacszeleteket megforgatjuk a fűszerekben és feltekerjük őket.

A salátához

  1. Tányérra tesszük a salátát, megszórjuk kapribogyóval és meglocsoljuk a vinaigrette öntettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 703
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: francia
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

lazacos saláta, kapros lazactekercsek salátaágyon, füstölt lazacos saláta keleti öntettel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

176
kapor 1 csokor
rózsabors 0 ízlés szerint
füstölt lazac 100 g
kapribogyó 4 ek
salátakeverék 100 g
tokaj vinaigrette 1 tasak