Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros gombaleves Salamon Csillától

Kapros gombaleves Salamon Csillától
Kapros gombaleves Salamon Csillától
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, friss zöldségekkel készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Forró olajon a hagymát üvegesre fonnyasztjuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára szeletelt sárgarépát és a fehérrépát, majd a gombát.
  3. Ízlés szerint sózzuk, kicsit puhára pároljuk, és felengedjük a vízzel, és hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát.
  4. Miután puhára főttek a zöldségek, hozzáadjuk a liszttel és az apróra vágott kaporral elkevert tejfölt.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 130
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombaleves, gombaleves kaporral

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
gomba 25 dkg
burgonya 30 dkg
tejföl 2 dl
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
kapor 1 csokor
finomliszt 2 csapott ek
víz 1.5 l
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint