Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros káposztasaláta

Kapros káposztasaláta
Kapros káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy alkalommal otthon gyrosoztunk, s maradt káposzta meg kapros-joghurtos öntet. Összekevertem, s annyira ízlett, hogy azóta rendszeresen készítem salátának húsok mellé. Akkor még vékonyra vágtam a káposztát, azóta lereszelem.

hozzávalók / 4 adag

  • 0.5 közepes fej káposzta
  • 1 csokor kapor (kicsi, télen a mélyhűtőből)
  • ízlés szerint
  • 450 g tejföl (vagy joghurt)

ajánlat

Kiváló téli vitaminforrás. Csak úgy magában is ehető, főleg fogyókúra idején, de sült hús mellé is elkészíthető.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát megreszeljük. Ízlés szerint sózzuk, összeverjük, s hagyjuk állni egy keveset.
  2. Hozzáadjuk a kaprot, tejfölt vagy joghurtot (mindkettővel finom, előbbi kalóriadúsabb), összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 769
elküldve: 0
receptkönyvben: 121
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerdi

Mióta szakács: 2010.09.22.
60 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

káposztasaláta kaporral, kapros-tejfölös káposztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2011-01-14 17:12

More interesting and impressive we never read with my friends, update our essay online , we advise people on our blog to read it)

274
káposzta 0.5 közepes fej
kapor 1 csokor
0 ízlés szerint
tejföl 450 g