Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros krumplifőzelék

Kapros krumplifőzelék
Kapros krumplifőzelék
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen sülthez, száraz húshoz nagyon illik. Pár perc alatt elkészíthető köret.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apró darabokra vágott krumplit feltesszük főni annyi vízben, hogy épphogy ellepje. Letakarjuk - kis nyílással - fedővel, és alacsony lángon hagyjuk, hogy puhuljanak.
  2. Ha eléggé megpuhultak, levesszük a gázról, felöntjük kevés főzőtejszínnel, és jól meghintjük kaporral. Ne sajnáljuk.
  3. A keményítőt és a fűszereket is hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd visszarakjuk a tűzre.
  4. 1-2 percig még főzzük, hogy összeérjenek az ízek, majd tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 9 282
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kaldo

Mióta szakács: 2014.03.12.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplifőzelék kaprosan, krumplifőzelék kaporral

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

207
burgonya 5 közepes db
kukoricakeményítő 3 evőkanál
kapor 0 ízlés szerint
főzőtejszín 100 ml
1 kk
bors 1 csipet
vöröshagyma 1 közepes db
víz 7 dl