Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros lazac tatár

Kapros lazac tatár
Kapros lazac tatár
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lazac tatár. Első hallásra drága ételnek tűnhet, sőt még másodikra is, de tanúsíthatom, hogy 2.000 Ft-ból készült 12 pirítósra való adag. Kihívásnak tartom, hogy az ételek minősége mellett a költségekre is odafigyeljek, sőt állíthatom, hogy vásárlásnál igen szigorú vagyok önmagammal szemben. Nem spórolok, de elítélem a haszontalanságot, és aranyszabályom, hogy ételt nem dobunk ki!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Én gluténmentes, szeletelt pirítós kenyérrel fogyasztom!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A füstölt lazacot és a zöldségeket egészen apró kockákra vágjuk.
  2. Egy tálban kevés frissen őrölt borsot aprított friss kaporral és a frissen facsart citrom levével összekeverjük, és fólia alatt egy napig hűtőben tároljuk. Sózni nem igazán kell, mert a lazacnak meghatározó az íze, de ha igény van rá, akkor csak bátran.
  • elkészítettem: 22 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 141
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: horvát
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Lazactatár, lazacos kenőke, füstölt lazacos tatár

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

69
füstölt lazac 20 dkg
kígyóuborka 10 dkg
fekete olajbogyó 10 dkg
sárgarépa 10 dkg
halványító zeller 10 dkg
citromlé 1 citromból nyert
bors 0 ízlés szerint
kapor 2 ek