Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-mentás uborkasaláta

Kapros-mentás uborkasaláta
Kapros-mentás uborkasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt a hűtőben még egy uborka, de nem akartam a megszokott uborkasalátát készíteni, ez lett belőle. Finom, friss, üdítő a nagy melegben.

hozzávalók / 2 adag

  • 1 uborka
  • 4 mentalevél, apróra vágva
  • 1 ek apróra vágott friss kapor
  • 2-3 ek citromlé
  • 1-2 ek olívaolaj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, kettévágjuk, egy teáskanállal eltávolítjuk a magokat. Az uborkát vékony szeletekre vágjuk.
  2. A kaprot és a mentát apróra vágjuk.
  3. A citromlevet elkeverjük az olajjal.
  4. Sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket és az uborkát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 201
elküldve: 2
receptkönyvben: 40
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kapros ubisali, mentás uborkasaláta, mentás-kapros uborkasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

rekalein
Rekalein / rekalein Tue, 2015-01-06 13:24

Ezt most gyorsan meg is csináltam előételnek, nagyon jó! :) Csepegtettem rá pár csepp mézet, és szórtam rá szezámmagot is. Köszi a receptet!