Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-tejfölös csirke

Kapros-tejfölös csirke
Kapros-tejfölös csirke
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és laktató!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ha valakinek jobban ízlene, lehet ezt csirkecombból is készíteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, olajon megfonnyasztjuk.
  2. A tűzről levesszük kicsit, a pirospaprikát szórunk bele ízlésre, és az apróravágott kaprot hozzáadjuk.
  3. Visszatesszük a tűzre, és hozzáöntjük a csontlevet, kicsit sózzuk.
  4. Beletesszük a csíkokra vágott csirkemellet.
  5. Ha megfőtt, akkor a tejfölt és a lisztet jól összekeverjük, és egy kis szaftot kimerünk, és azt is hozzákeverjük. Majd szép lassan ezt a tejfölös habarást beleöntjük folyamatos keverés mellett.
  6. Egyet rottyan, és kész is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 071
elküldve: 1
receptkönyvben: 124
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Manolya

Mióta szakács: 2011.02.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kapros csirkemell tejfölös habarással, tejfölös csirke paprikásan kaporral

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

fofika78
fofika78 Thu, 2011-09-01 16:38

Egyszerű étel, de laktató és finom. Húsimádó voltomból adódóan szeretem.
Kovászos uborkával ajánlom!! :)

szosa2
szosa2 Sat, 2011-08-13 08:08

Szia
Miért kell az egész csirke, ha csak a csíkokra vágott mellét teszed bele?A többi részével mit csinálsz, arról nem írsz!
Üdv.:Éva

Manolya
Manolya / Manolya Wed, 2011-08-31 22:03

Szia!
Igazad van, de csak elírás, természetesen csak csirkemell kell! Bocs Z, én is ember vagyok, és hibázok, lehet nem is keveset, de be is ismerem!

340
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 nagy fej
napraforgó olaj 1 ek
kapor 1 csokor
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
csontlé 4 dl
tejföl 375 g
finomliszt 2 púpozott ek
0 ízlés szerint